:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
СТАТИСТИКИ
Общо 369,174,586
Активни 1,652
Страници 111,744
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ


...
Реконтра
Обадиха ми се късно вечерта.

- Предлагаме ти да дойдеш на нашата сбирка. Имаме нужда от още хора.

- Ако е за политика - рекох най-откровено, - хич не ме търсете. Аман!

- Нашата сбирка не е като другите! При нас идват онези, които искат да чуят нормална човешка реч. Никой не употребява така нареченото политически коректно говорене! Общо взето, казваме нещата с истинските им имена.

- Не знам - поколебах се аз, - все пак не е ли опасно?

- ...
Герберът ми замириса
След разговор с премиера Делян Добрев подаде оставка от всичко и обяви, че напуска политиката. Това стана след скандални разкрития за шуробаджанащина и обикновен далаверизъм в Хасковския регион - т.нар. Кумгейт. Добрев не отрече, че е кадрувал, и нарече кръга назначени с негово ходатайство dream team - най-подготвените, най-големите професионалисти, които с цената на лични жертви се съгласили да зарежат хубави заплати и кариери, за да дадат тласък ...
Прелет над печата
Дойде време да натирим лошите, за да се знае кои са добрите. Всички разбрахме, че Добрев не е от добрите, защото "Дума" сложи ясна разделителна линия в ГЕРБ: "Борисов натири Делян Добрев". При такъв антагонизъм, щом Добрев е лош, значи е натирен от добрия Борисов. "Земя" приглася като дробенка (тънката пръчка на тъпан): "Един феодал по-малко", но се въздържа да посочи името на новия Робин Худ, който отстрелва народни изедници.

"Дума" не се гнуси ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД