×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,081,100
Активни 603
Страници 17,457
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ


...
Реконтра
Обадиха ми се късно вечерта.

- Предлагаме ти да дойдеш на нашата сбирка. Имаме нужда от още хора.

- Ако е за политика - рекох най-откровено, - хич не ме търсете. Аман!

- Нашата сбирка не е като другите! При нас идват онези, които искат да чуят нормална човешка реч. Никой не употребява така нареченото политически коректно говорене! Общо взето, казваме нещата с истинските им имена.

- Не знам - поколебах се аз, - все пак не е ли опасно?

- ...
Герберът ми замириса
След разговор с премиера Делян Добрев подаде оставка от всичко и обяви, че напуска политиката. Това стана след скандални разкрития за шуробаджанащина и обикновен далаверизъм в Хасковския регион - т.нар. Кумгейт. Добрев не отрече, че е кадрувал, и нарече кръга назначени с негово ходатайство dream team - най-подготвените, най-големите професионалисти, които с цената на лични жертви се съгласили да зарежат хубави заплати и кариери, за да дадат тласък ...
Прелет над печата
Дойде време да натирим лошите, за да се знае кои са добрите. Всички разбрахме, че Добрев не е от добрите, защото "Дума" сложи ясна разделителна линия в ГЕРБ: "Борисов натири Делян Добрев". При такъв антагонизъм, щом Добрев е лош, значи е натирен от добрия Борисов. "Земя" приглася като дробенка (тънката пръчка на тъпан): "Един феодал по-малко", но се въздържа да посочи името на новия Робин Худ, който отстрелва народни изедници.

"Дума" не се гнуси ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД