×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,080,965
Активни 585
Страници 17,322
За един ден 1,302,066
ЗДРАВЕ
Повечето такива инфекции минават сами или с парацетамол
Британският Национален институт за здравно качество (NICE) е в процес на промяна на препоръките за лечение на възпаленията на средното ухо при децата. Те са доста чести и болезнени, а заради риска от усложнения като временна загуба на слуха и дори достигане на възпалението на мозъка изписването на антибиотик е масова практика.

Сега обаче от NICE смятат, че няма достатъчно доказателства, че лечението с антибиотици е по-ефективно от това ...
Според статия, публикувана в British Journal of Sports Medicine, рафинираната захар е пристрастяваща колкото кокаина или никотина. Изследвания върху животни сочат, че захарта е предпочитаният наркотик за лабораторни мишки. Когато им е даден избор между кокаин и захар, те избират второто.

В еволюционен план хората сме си набавяли захар, ядейки мед и плодове. Неизгорената енергия сме трупали като запас под формата на мазнини за времена на глад, когато ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД