:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
СТАТИСТИКИ
Общо 369,175,411
Активни 1,763
Страници 112,569
За един ден 1,302,066
ЗДРАВЕ
Повечето такива инфекции минават сами или с парацетамол
Британският Национален институт за здравно качество (NICE) е в процес на промяна на препоръките за лечение на възпаленията на средното ухо при децата. Те са доста чести и болезнени, а заради риска от усложнения като временна загуба на слуха и дори достигане на възпалението на мозъка изписването на антибиотик е масова практика.

Сега обаче от NICE смятат, че няма достатъчно доказателства, че лечението с антибиотици е по-ефективно от това ...
Според статия, публикувана в British Journal of Sports Medicine, рафинираната захар е пристрастяваща колкото кокаина или никотина. Изследвания върху животни сочат, че захарта е предпочитаният наркотик за лабораторни мишки. Когато им е даден избор между кокаин и захар, те избират второто.

В еволюционен план хората сме си набавяли захар, ядейки мед и плодове. Неизгорената енергия сме трупали като запас под формата на мазнини за времена на глад, когато ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД