:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Причината - "безуспешно търсене" на Цветан Василев
Заради ПТП при Микре колите се пренасочват през с. Голец
Повод за сблъсъка в Хановер била офанзивата на турската армия срещу кюрдите в Сирия
Това е втората му тежка присъда
Световният икономически форум се открива днес
200 неправителствени организации ще направят демонстрация в подкрепа на документа
Нови райони към училищата формира Столична община, 16 точки ще има за кака или батко в същото училище
Камери и сензори следят какво взимат клиентите, плаща се онлайн
ГЕРБ: Мотивите на БСП са комични
СТАТИСТИКИ
Общо 365,578,382
Активни 1,468
Страници 59,555
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Днешният хамалин не е като вчерашния - в смисъл, че хич не е вчерашен. Дойде, отбеляза, че асансьорът не работи, наруга техниците, качи се до етажа, за да преброи стъпалата, и заяви, че качването ще ми излезе по-скъпо от канапето, така че - ако искам, мога да му го продам, за да ми се махне това гайле от главата, много харесал дамаската, отивала на пердетата му в хола.

Изгоних го, седнах на канапето и зачаках чудо. И се случи чудо! Насреща се зададе ...
Суперстар
Самуил Димитров е криминален журналист в СЕГА, и то не случайник на разклон, а с гарантиран географски произход - от Перник! Дава дежурства и като прелитащ над печата - наглед проста, а всъщност тънка работа.

Този мъж направи най-страшната и най-хубава крачка за един млад човек - съчета се с една жена и вече е баща на момиче - Яна Самуилова Димитрова.

Бебето е хубаво като картинка, муцунка сладка и душа камбана, но няма да ви го показваме ...
Свински черва
Агенция "Фокус". Страсбург.

Горнооряховският суджук влиза в Споразумението между Европейския съюз и Исландия за закрила на географските означения на селскостопански продукти и храни, съобщиха от пресофиса на евродепутата Момчил Неков

(Неков е щастлив представител на БСП, който се озова в Европарламента заради "феномена 15/15"; поради слабо познаване на изборното законодателство на изборите за Европарламент през 2014-а много избиратели ...
Прелет над печата
При отразяване на престъпления срещу личността критериите за значимост на вестниците са много интересни. Преди всичко зависи коя е личността. Ако жертвата е председател на голяма партия - 1-ва страница! С големи букви!

"Мерцедес удари Корнелия", съобщава челото на "Стандарт". "Корнелия Нинова шинирана, блъсна я мерцедес", гърми "24 часа" също най-отпред на вестника.

Ако сте обаче някакъв си папа и преживеете подобен инцидент, българските ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД