×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 385,180,796
Активни 1,371
Страници 27,082
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
- Само пречите на движението! Какво толкова искате?

Така ни запита охраната пред голямата сграда на правителството. Ние бяхме бая народ, клечахме там от часове и добре знаехме какво искаме. Излезе един от нашите редици и каза на охранителите:

- Аз искам среща с министър-председателя! При нас в гората има един пожар, дето тлее от месеци. Да дойде и да го изгаси!

Охраната го изгледа:

- Бе, ти чуваш ли се какви ги говориш! Това е премиерът ...
Миш-маш
Следващият Джеймс Бонд май щял бил да се ожени - не е съвсем сигурно, обаче има слухове, че в следващия епизод от поредицата за любимия шпионин на Нейно величество агентът ще се бракува. По график 25-ият филм за Бонд трябва да излезе 2019-а. Слуховете за сватбата на шпионина произлизат от "близки до холивудския екип източници", цитирани от "Контакт Мюзик". Според тях Бонд щял бил да се оттегли от службите, за да се посвети на семейството.

Съмнително.

Такива ...
Прелет над печата
Има динамика. В политиката, в пресата, навсякъде. Вярно, че темповете са различни. Българинът например работи, ама за кило телешко му се налага да блъска цели 5 и половина пъти повече от датчанина например, пише "24 часа".

Добре, че телетата не четат вестници, иначе представете си какво щяха да помислят за нас. И златото не чете вестници, но се движи - "Златото скача", пише "Стандарт". Било последица от ядрения опит на Пхенян. Всичко е свързано ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД