×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Три отбора в група В запазиха шанс за 1/8-финалите
Кирстен Нилсен била обградена от гневни клиенти, които викали "Срамота"
Facebook, Alphabet, Amazon, Netflix и Apple също се повишават
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,567,333
Активни 1,045
Страници 138,453
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Животът е низ от банални истини. Те са банални, защото непрекъснато се потвърждават. Например истината, че и най-мъдрият си е малко прост. Не толкова баналната истина е, че и най-простият може да е мъдър. Тя се е потвърдила пред очите на комшията, поне това разбирам от доклада му до министър Ангелкова:

"Госпожо министър! След като бях хвърлен от правителствения "Спартан" над нашето китно Черноморско крайбрежие, по спомени от филми за диверсанти ...
Валериан за едно спокойствие
Заглавието е от Христо Смирненски - из стихотворението "Братчетата на Гаврош". Слънчев бряг не е град, но е шумен и разблуден, което причинява политическа, гражданска и чисто човешка болка на вицепремиера по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.

След серия от заплахи в "Туитър" срещу шумните нощни заведения, които включваха и художествени фрази като "Ще видите вие кон боб яде ли", Валери Симеонов се яви внезапно среднощ ...
Прелет над печата
Между земята и морето - война!

Битката е за децибели, освен ако не става дума за парцели. Петък срещу събота Валери Симеонов инвазира няколко нощни клуба в Слънчев бряг и оптимизира звуковата хигиена на курорта (виж и съседната дописка).

По всичко изглежда, че тонрежисьорът на Черноморското крайбрежие ще се бори храбро и упорито ("24 часа"): "Вицепремиерът в нощна акция. Валери Симеонов обеща война за тишината в Слънчев бряг".

В ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД