×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,026,090
Активни 1,599
Страници 78,131
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
На море ме заведе внучето и наистина няма по-щастлив дядо от мене. И колкото да ми е готино, доста на размисъл ме избива.

Моите двама дядовци така и не видяха море през живота си. Рано си отиде единият, а другият беше шивач, ама частник - къде ти време за почивка. А и на мене и през ум не ми мина да го водя на море.

За рано отишлия си мой дядо спомените ми са много смътни (видях го веднъж, като му гостувах в провинцията; миришеше на чесън; ...
Истинска новина
Германски съд го осъди за измама
В немския град Саарбрюкен 39-годишен сириец, първоначално обвинен за тероризъм, в крайна сметка бе осъден за съвсем различно престъпление, съобщава "Дойче веле".

Сириецът бе осъден на две години и половина затвор за опит за измама. В началото на процеса той бе обвинен за "опит за съучастие в убийство" и прокуратурата се бореше за присъда от 10 години. Смятало се, че гражданинът на Сирия подготвя атентат.

Съдът обаче прие, че няма достатъчно ...
Прелет над печата
Тъй ни иде да викнем като един Ленин. 1917 министърът от Временното правителство Церетели казал, че в момента няма партия, която да поеме върху себе си тежестта на цялата власт. "Есть такая партия" - възразил Ленин.

И в нашата държава се случат такива неща, дето някой би рекъл, че няма такава държава, където могат да се случат. Но има!

Къде например на ремонта се прави ремонт - и той пак е некачествен!? В Шумен! "Ремонт на ремонта в Шумен се ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД