:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
Григор Димитров се изкачи до №4 в световната ранглиста
СТАТИСТИКИ
Общо 369,151,219
Активни 1,511
Страници 88,377
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Този английски превод на "Право ти, куме, в църните очи" е като за тройка - четворка, на колкото ни оцени в съответния маниер и американският посланик. Не покриваме изискванията за отпадането на визите, отвъд океана свободно отиват само отличниците, а за останалите е американската мечта. Ех, американската мечта! Всъщност, за какво мечтаем?

Пишещият тези редове с присъщата си честност признава, че понятие си няма как точно се живее в САЩ ...
Условен рефлекс
Такса за празен стол в созополско заведение възбуди всички общественици в социалните мрежи, а щом социалните мрежи се възбудят, Бойко Борисов експлодира.

За пореден път той смръщи чело и "разпореди незабавна проверка".

Тоест той разпореди на Ангелкова, тя пое върху нежните си рамене случая с цялата му тежест и на свой ред разпореди каквото има за разпореждане.

Проверката установи... нищо и половина. НАП дадоха становище, че ...
Прелет над печата
Вчерашната преса е като очила с едно черно и едно розово стъкло. Ако се взреш с розовото, читателю, то рахат и хубост ще видиш, световен стандарт ще видиш и благодатни чувства ще те обземат. Като рекохме стандарт, то да обърнем внимание и на едноименния вестник "Стандарт". Дали щото чества юбилей, но и новините му едни такива юбилейни - драгостни чувства будят. Реколтата от жито - 6 милиона тона - рекорд! Туристите според Ангелкова - също рекорд! ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД