:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Нямало държава, която да не благодари на България за оградата с Турция, твърди тя
Москвя пък очаква Анкара скоро да разреши вноса на руско говеждо, патешко, пилешко и пуешко месо
Вътрешният министър: Това са синдикати, винаги искат нещо
СТАТИСТИКИ
Общо 352,879,326
Активни 954
Страници 65,108
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Животът е низ от случайности. Комета вземе, та случайно се блъсне в Земята, изтреби доминиращите динозаври и сега човешката цивилизация е базирана на маймуните, което страшно й личи. Учен вземе, та случайно забрави коричка хляб, после огладнее, намери я и сега инфекциите за нищо ги нямаме, та планетата все повече заприличва на претъпкан автобус. Министърка вземе, та случайно... Но да караме поред, че това е важно.

Жега, слънце, ни дъх не ...
Диагностика
Д-р Николай Михайлов, психиатър, първомайстор на обществената диагноза, бивш костовист от 7-ия ден:

...Един депутат от 40-ия парламент, от ДПС, ми довери навремето, че ако в неговите райони (мисля - Столипиново май беше), не се яви един човек, строго облечен в дрескод, в униформа, с много скъпа кола, ще загуби всякакъв авторитет. Ако се яви там босичък, ще го разгадаят тутакси - защото те имат проницателност - че тоя човек се опитва да ги лъже, ...
Прелет над печата
Едни хора казват, че глобалното затопляне ни пържи безмилостно и за това са виновни алчните индустриалци, други като екоминистър Нено Димов твърдят, че такова животно няма - глобалното затопляне е доходоносен мит на интернационалния зелен октопод.

Независимо от произхода и значението си - жегата си е жега, а не мит. От жега можеш да получиш халюцинации, но халюцинациите не могат да доведат жега.

Но тази година жегата си има диаболичен ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД