×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,715,010
Активни 425
Страници 10,479
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Навлизането на соларната енергия в бита ни няма граници. Досега сте чули за керемиди, които произвеждат ток, за боя, която може да произвежда ток, а сега ще чуете за щори, които правят същото. Ако нямате достатъчно пари, за да поставите слънчев покрив на къщата, а бихте искали да намалите сметките си за ток, може да получите безплатна енергия, като си купите някой ден SolarGaps щори.

Всяко ребро на хитрите щори всъщност е тънък слънчев панел. ...
В един "умен" пръстен може да запазите информация за вашите кредитни карти, потребителските имена и пароли за сайтове и ключове.

"Смарт" пръстен - това не е нова идея. Един биометричен пръстен може да се използва за много различни неща - от отваряне на входната врата на къща или апартамент, стартиране на кола, чак до плащания и вход в компютър.

Идеята не е още масово достъпна, защото досегашните компании, които се опитваха да направят ...
Да се пътува е прекрасно, но предимно за туристите. За онези, които са командировка, пътуването често е свързано с трудности - нищо не виждате от града домакин, повече време сте във въздуха или в срещи, отколкото в съзерцание на природни забележителности или туристически обекти. За тези и за всички други непредвидени неща явно е създаден "смарт" куфара Samsara.

Първо, той е микс от здрав и лек алуминий, който има превъзходна дизайн. Куфарът ...
Вече сме на половината от 2017 година. Въпреки че изглежда, че годината минава много бързо, нека да ви напомним интересни иновации, които се родиха през последните няколко месеца.Китай и плаващите соларни панели

"Сега" вече съобщи за този проект, разработен Sungrow и осигуряващ енергия за 6500 у дома. Панелите са монтирани на място, което по-рано е било открит рудник. Наводнен е и панелите плават върху новосъздаденото езеро. По никакъв ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД