×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,715,321
Активни 436
Страници 10,790
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Премиерът свика съвещание с най-близките съветници и експерти.

- Казвайте какво да правим, че народът нещо се умори, а ние нямаме много нови номера.

- Шефе - рекоха съветниците, - истината е, че народът много лесно свиква с всичко. Каквото и да направим, какъвто и трик да измислим, на третия ден народът започва да се оглежда за нещо различно и по-интересно.

- Вие само измислете нов номер, аз ще говоря с народа ми. Той винаги ме е разбирал. ...
Напред към миналото
За това настоява патриотичното крило в отдел "После"
Еволюцията на човека започва по нашите земи, смята проф. Николай Спасов, директор на Националния природонаучен музей при БАН . Особено важните моменти от човешката еволюция са се случвали в Средиземноморието. Тази зона не е случайна - климатичните условия, природната обстановка е такава, че са благоприятни за развитието и еволюцията. Това заявява пред БГНЕС проф. Спасов, който е един от ръководителите на международен екип от учени. Проф. ...
ПРЕЛЕТ НАД ПЕЧАТА
Сигурно една от най-цитираните през всички години мисли е тази, която е приписвана на древногръцкия математик, физик и изобретател Архимед: "Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост, и ще повдигна Земята". Една от най-известните реплики през последната година у нас пък е от текста на песента на двама рапъри, която гласи: "Дай ми първия милион и гледай как ги правя седем, седем, седем." В България определено има и от двата сюжета.

Има ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД