:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фактически е било проучено имуществото на около 11 000 лица
Това идва след като парламентът в Киев прие закона за реинтеграция на Донбас
Столтенберг и Заев: Спорът за името може да се реши, няма план „Б”
Шофьорът е загубил контрола върху автомобила си
СТАТИСТИКИ
Общо 365,082,793
Активни 1,326
Страници 54,442
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Учени от Кралския технологичен институт в Мелбърн разработиха боя, която може да взаимодейства с водната пара от въздуха, да извлече водород, който може да се използва за производство на чиста енергия.

Цветът е някаква разновидност на кафявото, постигнат от комбинация на титаниев оксид, който вече се използва в много цветове за стени, и едно ново съединение, химически катализатор - синтетичен молибден сулфид.

Според изследователите, ...
Австралийският стартъп Lingmo International представи най-новия си продукт, който може да превежда в реално време между 8 различни езика. За функционирането на уреда се използват алгоритми от IBM Watson.

Традиционно гласовото конвертиране в реално време от един език на друг се нарича интерпретиране/тълкуване, докато терминът "превод" се използва за обработка на текст. Дани Мей, основателят на Lingmo все пак описва този продукт като "преводач в реално ...
Шведската железопътна компания СЈ предложи на своите пътници да използват биометричен чип, вграден в ръката, вместо класическите транспортни карти и с това става първата компания в света, която ще използва този иновативен метод.

Миниатюрният чип ще работи по същия начин, както и безконтактните банкови карти, което позволява на кондукторите чрез сканиране на ръката да потвърдят плащането за транспорт. Проектът засега се прилага само ...
За какво можете да използвате стария смартфон? Не, не можете просто да го изхвърлите, защото има голяма вероятност със стария Андроид на бунището да попаднат и някои данни за вас. Затова по-добре си го дръжте вкъщи.

Ето някои от функциите, които старият смартфон може да извършва

1. Камера за наблюдение на дома

Смартфоните са оборудвани с технически характеристики, които лесно могат да ги превърнат в камери за наблюдение. ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД