×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,715,484
Активни 431
Страници 10,953
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!! ...
Реконтра
Не крия (и без това не е класифицирана информация!), че винаги съм се учудвал защо имаме празници (което говори за нещо празно!), а нямаме пълници.

Но пък съм забелязал, че по празниците доста хора пълнеят.

Ето оня ден по Гергьовден. Какво да правя - не съм от тези софиянци, които си ходят по родните места, а гледам телевизия.

Ще ми разправят на мене, че сме изпаднали на не знам си кое място в Европа (че даже и в света!) по свобода на медиите. ...
Аз - малкият, тя - голямата
Пак изкарахме 9 май в дихотомия - Ден на Европа срещу Ден на Победата. По-радикалните и темпераментни агитки и от двете страни се наричат едни други "фашисти", спорят кой е по-голям сатрап - Хитлер или Сталин; и съответно кой има морално право да ликува, скърби, почита и слави.

Ние предлагаме една обединителна тема - тя може да е обединителна от Ванкувър до Владивосток, но сега си говорим за Европа.

Тезата: жената на европееца Макрон ...
Прелет над печата
Денят на Европа винаги е повод да се отпразнува някоя победа. Я на комунизма над фашизма, я на капитализма над социализма. Какво точно честваме ние в България не е много ясно, защото у нас винаги има поне два ликуващи лагера, обградени от два протеста, всеки с по два контрапротеста.

Навръх 9 май демократичната и независима българска преса отбеляза своеобразен нов рекорд за разнообразно представяне на една и съща случка. "Мълнии удариха ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД