:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той бил готов да направи филм по Достоевски, който да се снима в Китай
Президентът на САЩ очаква другите държави да се включат по-активно в глобалните проекти
Български военни продължават да гасят огнищата в Черна гора
Ердоган не иска германска намеса във вътрешните работи на страната
Агитката на "Левски" тормози футболистите на "Хайдук"
СТАТИСТИКИ
Общо 340,621,897
Активни 1,183
Страници 107,221
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!! ...
Реконтра
Не крия (и без това не е класифицирана информация!), че винаги съм се учудвал защо имаме празници (което говори за нещо празно!), а нямаме пълници.

Но пък съм забелязал, че по празниците доста хора пълнеят.

Ето оня ден по Гергьовден. Какво да правя - не съм от тези софиянци, които си ходят по родните места, а гледам телевизия.

Ще ми разправят на мене, че сме изпаднали на не знам си кое място в Европа (че даже и в света!) по свобода на медиите. ...
Аз - малкият, тя - голямата
Пак изкарахме 9 май в дихотомия - Ден на Европа срещу Ден на Победата. По-радикалните и темпераментни агитки и от двете страни се наричат едни други "фашисти", спорят кой е по-голям сатрап - Хитлер или Сталин; и съответно кой има морално право да ликува, скърби, почита и слави.

Ние предлагаме една обединителна тема - тя може да е обединителна от Ванкувър до Владивосток, но сега си говорим за Европа.

Тезата: жената на европееца Макрон ...
Прелет над печата
Денят на Европа винаги е повод да се отпразнува някоя победа. Я на комунизма над фашизма, я на капитализма над социализма. Какво точно честваме ние в България не е много ясно, защото у нас винаги има поне два ликуващи лагера, обградени от два протеста, всеки с по два контрапротеста.

Навръх 9 май демократичната и независима българска преса отбеляза своеобразен нов рекорд за разнообразно представяне на една и съща случка. "Мълнии удариха ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД