:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 369,208,138
Активни 424
Страници 6,186
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Колко му трябва на човек? Една добра дума. А в предизборните обещания добри думи - колкото щеш. Има не само за вътрешна употреба, че и за износ.

Народът е казал, че блага дума железни врати отваря. Само ще добавим, че направо избива електората. Избива го като риба.

Ама и електоратът кълве, та се къса. Което е обяснимо - при този глад нормално е да налапаш и кукичката.

Е, опитваме се да разсъждаваме трезво, ама не е лесно. Още преди двайсетина ...
Не чети, говедарче
Провежда се изследване за нагласите на обществото към съвременния книжовен език. В изследването участват няколко институции, координирани от Института по български език към БАН. На база резултатите от изследването ще се вземат мерки и теглилки за езика, има вероятност да се ампутира пълният член от книжовната норма, както и да се опрости като цяло правописанието, защото народът се измъчва.

Препечатваме извадки от интервю на в-к "Телеграф" ...
Прелет над печата
Рядка находка за прелитащия - колчем отвори вестник, да се натъква първо на външнополитическа тема, и тогаз на милите родни картинки. Референдумът у комшутата предизвика разнообразни редакторски напъни. Дежурното ""Ердоган стана султан (на разполовена Турция)" е взето на въоръжение от "24 часа". Вестникът вмъква международното положение всред всенародните ежегодни чествания за рождения си ден, този път минаващи под надслов "Ние се гордеем ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД