:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 381,981,208
Активни 1,290
Страници 118,988
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
По стара българска традиция, когато една власт отстъпваше място на ново управление, бившият и настоящият премиер се срещаха и разговаряха на четири очи.

Старият премиер започна пръв:

- Аз постъпих мъдро, като подадох оставка и предизвиках предсрочни избори.

Новият премиер поклати глава:

- Всеки, който има акъл, би направил това! Сега най-важното е да се управлява мъдро държавата.

Старият премиер поклати глава:

- Да те ...
Комшулук
В неделя Христос възкръсна от мъртвите за вечен живот, а Кемал Ататюрк бе закопан още по-дълбоко в черната земя на Република Турция. Турция още се води република, ама вече е президентска с тенденция към султанска. Както има конституционна монархия, в момента се конструира султанска република.

То и няма особено значение как ще се нарече новият държавен строй. Най-коректно би било да се казва ердоганиат - след референдума в Турция цялата ...
Прелет над печата
Докато хасковлии пият вода с уран, а кабели и мазилка падат в тунелите като камъни от небето, в страната ври и кипи духовният живот. То духовните работи се обострят покрай християнските празници, а за Великден е обичайно вестниците да трасират пътя на правата вяра и духовното израстване.

Хващаме първо "Стандарт", който е вестник - йерихонска тръба, толкова мощна духовна тяга го изпълва!

От него научаваме, че за празниците "Манастирите ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД