:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Сирийската обсерватория за човешките права твърди, че убитите руснаци били 9
Тенисистът би "щастлив губещ" от Египет и е във II кръг на "Ролан Гарос"
коментира австрийският канцлер Себастиан Курц
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,208,300
Активни 1,146
Страници 72,790
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
реконтра
ДОСТа ни идва напоследък...

Свидетели сме на какъв ли не гьонсуратлък. А в интерес на истината преди броени дни на националния ни празник отново напомнящо прозвучаха думите на Патриарха Вазов:

"Нека носим йоще срама по челото, синила от бича, следи от теглото..."

Е, слава богу, че да угодим някому, все още не сме го нарекли имам на българската литература!

Защото се нагледахме на какви ли не простотии за "осветляване" на историята ...
Афишшшшш
Бел. на "После". Този текст копираме от форума на "Сега". Въпреки споменаването на реални институции и локации в него никаква част от този текст не носи реална информативна стойност. Приятен шок за "После" беше въвеждането на композитора Божидар Абрашев - министър на културата по царско време, автор на знаменитата "Оратория за Царя" и на произведението в чест на НАТО - "Увертюра с фанфари".

Публикуваме текста /във форума той е зелен/ и като ...
Прелет над печата
Човекът може и да е дал на света атомната енергия и бомба, но е безсилен пред майката природа. Това си е факт неоспорим. Има сили, дето хомо сапиенс е неспособен да ги овладее. Както казват мъдрите перничани: "Жена, огън и вода тръгнат ли, спиране нема".

В тоя смисъл прелитащият чете вестниците и кротичко въздиша, стигайки до следното: "Гъските изяли парите за биоземеделие" - в "Стандарт". Златни думи на земеделския министър. Прав е! И безсилен ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД