:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Нямало държава, която да не благодари на България за оградата с Турция, твърди тя
Москвя пък очаква Анкара скоро да разреши вноса на руско говеждо, патешко, пилешко и пуешко месо
Вътрешният министър: Това са синдикати, винаги искат нещо
СТАТИСТИКИ
Общо 352,869,097
Активни 846
Страници 54,879
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
реконтра
ДОСТа ни идва напоследък...

Свидетели сме на какъв ли не гьонсуратлък. А в интерес на истината преди броени дни на националния ни празник отново напомнящо прозвучаха думите на Патриарха Вазов:

"Нека носим йоще срама по челото, синила от бича, следи от теглото..."

Е, слава богу, че да угодим някому, все още не сме го нарекли имам на българската литература!

Защото се нагледахме на какви ли не простотии за "осветляване" на историята ...
Афишшшшш
Бел. на "После". Този текст копираме от форума на "Сега". Въпреки споменаването на реални институции и локации в него никаква част от този текст не носи реална информативна стойност. Приятен шок за "После" беше въвеждането на композитора Божидар Абрашев - министър на културата по царско време, автор на знаменитата "Оратория за Царя" и на произведението в чест на НАТО - "Увертюра с фанфари".

Публикуваме текста /във форума той е зелен/ и като ...
Прелет над печата
Човекът може и да е дал на света атомната енергия и бомба, но е безсилен пред майката природа. Това си е факт неоспорим. Има сили, дето хомо сапиенс е неспособен да ги овладее. Както казват мъдрите перничани: "Жена, огън и вода тръгнат ли, спиране нема".

В тоя смисъл прелитащият чете вестниците и кротичко въздиша, стигайки до следното: "Гъските изяли парите за биоземеделие" - в "Стандарт". Златни думи на земеделския министър. Прав е! И безсилен ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД