×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лидер на опозицията публикува видеообръщение във "Фейсбук"
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,360,427
Активни 1,527
Страници 73,846
За един ден 1,302,066
КУЛТУРА
Джон Савидж е първият почетен гост в 21-вото издание на форума
Световноизвестният актьор Джон Савидж пристигна в България, за да участва в откриването на 21-вия "София филм фест" (снощи) и да представи филма "Завръщане" на сръбския режисьор Предраг Яшич. В него звездата от "Коса" и "Ловецът на елени" играе герой, който намира обратно пътя към родния си град след 40 години отсъствие, за да разбере, че е останал сам.

Няколко поколения свързват името и лицето на Савидж с това на Клод Буковски - наивния провинциален ...
Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" ще отбележи празника на своя патрон проф. Панчо Владигеров, съобщиха от ведомството. Това ще стане с тържествен концерт от негови произведения и изложба "Снимки и спомени от кабинета на Владигеров" на 13 март, понеделник, в сградата на академията. Патриархът на българската музика Панчо Владигеров е роден на 13 март 1899 г. и тази година се навършват 118 години от неговото рождение.

Празникът ...
16 март т. г.

19.30 часа12 ENSEMBLE пристига у нас за първи път за изява на българска сцена, съобщиха организаторите от агенция "Модо". Става дума за един от най-популярните и вълнуващи камерни ансамбли във Великобритания.

На 16 март в Камерна зала "България" ще можем да чуем музикантите в септет от струнни инструменти. Подготвената програма включва музика от Волфганг Амадаус Моцарт, Рихард Щраус. Голямото събитие на вечерта ще бъде ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД