:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Одобрявате ли действиета на вицепремиер Валери Симеонов в морските ни курорти?
Да, категорично
Да, Симеонов е прав, макар и действията му да са груби
Не. Симеонов може и да е прав, но действията му са неприемливи
Не, категорично. Това е недопустим държавен натиск
Нямам мнение
Резултати
Протестиращи разрушават паметник на военен от силите на Конфедерацията в град Дърам, щата Северна Каролина
СТАТИСТИКИ
Общо 344,480,640
Активни 1,358
Страници 48,558
За един ден 1,302,066
КУЛТУРА
Джон Савидж е първият почетен гост в 21-вото издание на форума
Световноизвестният актьор Джон Савидж пристигна в България, за да участва в откриването на 21-вия "София филм фест" (снощи) и да представи филма "Завръщане" на сръбския режисьор Предраг Яшич. В него звездата от "Коса" и "Ловецът на елени" играе герой, който намира обратно пътя към родния си град след 40 години отсъствие, за да разбере, че е останал сам.

Няколко поколения свързват името и лицето на Савидж с това на Клод Буковски - наивния провинциален ...
Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" ще отбележи празника на своя патрон проф. Панчо Владигеров, съобщиха от ведомството. Това ще стане с тържествен концерт от негови произведения и изложба "Снимки и спомени от кабинета на Владигеров" на 13 март, понеделник, в сградата на академията. Патриархът на българската музика Панчо Владигеров е роден на 13 март 1899 г. и тази година се навършват 118 години от неговото рождение.

Празникът ...
16 март т. г.

19.30 часа12 ENSEMBLE пристига у нас за първи път за изява на българска сцена, съобщиха организаторите от агенция "Модо". Става дума за един от най-популярните и вълнуващи камерни ансамбли във Великобритания.

На 16 март в Камерна зала "България" ще можем да чуем музикантите в септет от струнни инструменти. Подготвената програма включва музика от Волфганг Амадаус Моцарт, Рихард Щраус. Голямото събитие на вечерта ще бъде ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД