:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той бил готов да направи филм по Достоевски, който да се снима в Китай
Президентът на САЩ очаква другите държави да се включат по-активно в глобалните проекти
Български военни продължават да гасят огнищата в Черна гора
Ердоган не иска германска намеса във вътрешните работи на страната
Агитката на "Левски" тормози футболистите на "Хайдук"
СТАТИСТИКИ
Общо 340,656,956
Активни 410
Страници 20,591
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ

...
Реконтра
- Най-често българката се казва Мария, има бебе, няма брак. Полагащата ми се Мария се казва Пенка, няма бебе и има брак... - комшията покъртително въздъхна - ...с мен.

Изтръпнах, ръката ми спря с ножа насред киселата краставичка. Нима са прави онези учени, които твърдят, че домашната ракия от бомбирали компоти и мухлясали сладка модифицира директно мозъка?! Комшията продължи:

- Добре, обаче Марето от петия етаж няма бебе и има брак?! - моят ...
Българан е галант
Бойко Борисов има удивителния дар да измества разговора от същественото - симулира простодушие, наивност и липса на схватливост точно когато трябва да коментира нещо недотам приятно гъделичкащо за себе си. Предпочита да не го схване. Коментирайки карикатурите с неговата личност например, винаги се фокусира в това, че го живописват дебел - като че ли това е престъпната същност на сатирата. Сега пък се оскърбява на почва култура и обноски.

Друг ...
Прелет над печата
Униформените наричат катастрофите ПТП. Движението на мисли и политики из пресата също е динамично, та какви ли не петепета ни минават пред очите. Вчерашната преса е пълна със скорости - вятър ни забрули, докато четем! Борисов рекъл, че включваме на заден ход, ако дойде БСП на власт ("Стандарт"), а според Нинова сме на кръстопът. Всичко това във връзка с нечии евромераци да се сложи скоростна кутия на всяка държава в ЕС.

Това на нас, простата ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД