:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Епицентърът е на 20 км югозападно от Парма
Заедно с операциите в Ирак, Сирия и други страни са похарчени 1,6 трилиона.долара
Предсрочни избори не са необходими
Подготвяният над година и половина нов закон за храните противопостави производителите на бутилирана вода - минерална, изворна и трапезна
Много вода ще изтече по Дунава преди Хърватия и Сърбия да заговорят за приятелски отношения между двете държави
Само за денонощие 11 загинаха в три катастрофи
СТАТИСТИКИ
Общо 356,807,642
Активни 1,043
Страници 68,028
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ

...
Реконтра
- Най-често българката се казва Мария, има бебе, няма брак. Полагащата ми се Мария се казва Пенка, няма бебе и има брак... - комшията покъртително въздъхна - ...с мен.

Изтръпнах, ръката ми спря с ножа насред киселата краставичка. Нима са прави онези учени, които твърдят, че домашната ракия от бомбирали компоти и мухлясали сладка модифицира директно мозъка?! Комшията продължи:

- Добре, обаче Марето от петия етаж няма бебе и има брак?! - моят ...
Българан е галант
Бойко Борисов има удивителния дар да измества разговора от същественото - симулира простодушие, наивност и липса на схватливост точно когато трябва да коментира нещо недотам приятно гъделичкащо за себе си. Предпочита да не го схване. Коментирайки карикатурите с неговата личност например, винаги се фокусира в това, че го живописват дебел - като че ли това е престъпната същност на сатирата. Сега пък се оскърбява на почва култура и обноски.

Друг ...
Прелет над печата
Униформените наричат катастрофите ПТП. Движението на мисли и политики из пресата също е динамично, та какви ли не петепета ни минават пред очите. Вчерашната преса е пълна със скорости - вятър ни забрули, докато четем! Борисов рекъл, че включваме на заден ход, ако дойде БСП на власт ("Стандарт"), а според Нинова сме на кръстопът. Всичко това във връзка с нечии евромераци да се сложи скоростна кутия на всяка държава в ЕС.

Това на нас, простата ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД