:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Снаряд е ударил спортен клуб в квартал, където се намира и руското посолство
Той молил да се върне в Русия, Кремъл отрича
Оцелели след стрелбата във Флорида се появиха на корицата на "Тайм"
Борисов иска най-тежки наказания за полицаите, пуснали без проверка самолета от Франция
СТАТИСТИКИ
Общо 373,595,695
Активни 421
Страници 10,177
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ

...
Реконтра
- Най-често българката се казва Мария, има бебе, няма брак. Полагащата ми се Мария се казва Пенка, няма бебе и има брак... - комшията покъртително въздъхна - ...с мен.

Изтръпнах, ръката ми спря с ножа насред киселата краставичка. Нима са прави онези учени, които твърдят, че домашната ракия от бомбирали компоти и мухлясали сладка модифицира директно мозъка?! Комшията продължи:

- Добре, обаче Марето от петия етаж няма бебе и има брак?! - моят ...
Българан е галант
Бойко Борисов има удивителния дар да измества разговора от същественото - симулира простодушие, наивност и липса на схватливост точно когато трябва да коментира нещо недотам приятно гъделичкащо за себе си. Предпочита да не го схване. Коментирайки карикатурите с неговата личност например, винаги се фокусира в това, че го живописват дебел - като че ли това е престъпната същност на сатирата. Сега пък се оскърбява на почва култура и обноски.

Друг ...
Прелет над печата
Униформените наричат катастрофите ПТП. Движението на мисли и политики из пресата също е динамично, та какви ли не петепета ни минават пред очите. Вчерашната преса е пълна със скорости - вятър ни забрули, докато четем! Борисов рекъл, че включваме на заден ход, ако дойде БСП на власт ("Стандарт"), а според Нинова сме на кръстопът. Всичко това във връзка с нечии евромераци да се сложи скоростна кутия на всяка държава в ЕС.

Това на нас, простата ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД