:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
От клуба се усъмниха, че бившият УС е подписвал споразумение с треньора за 70 000 лв.
бТВ контрира, че няма да приеме отклонение от политическата неутралност на медията
Подкрепяте ли идеята "Европа на 2 скорости"
Да
Не
Нямам мнение
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 323,702,122
Активни 1,451
Страници 117,142
За един ден 1,302,066
ПЪРВА СТРАНИЦА
НЗОК започва проучване на действителната стойност на медицинските услуги, за да се въведе евентуално доплащане
Здравната каса започва да проучва колко реално струва на болниците лечението, поето от нея, като идеята е да се въведе официално доплащане от пациентите. Лечебните заведения ще дават информация колко им струва всяка манипулация за всеки пациент и ако се окаже, че НЗОК не плаща достатъчно, ще се търсят варианти в системата да влязат допълнително пари.

Първата стъпка е, че от тази година при изписване от болница пациентите ще получават ...
Служебният военен министър Стефан Янев е предал на прокуратурата доклад с нарушения и лоши практики при над 100 обществени поръчки от времето на своя предшественик Николай Ненчев. Срещу Ненчев вече има две дела в съда - за ремонта на руските изтребители МиГ-29 и за униформите на армията.

Ревизията на министерството в пълния смисъл на думата още не е завършила, каза вчера Янев. Докладът за проблемните търгове обаче е подписан и предаден ...
Страните членки вече няма да могат да омаловажават ролята си при вземането на важни решения в Брюксел
Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер започва радикална реформа на правилата на ЕК, чиято цел е страните членки да поемат отговорност за взетите решения на европейско ниво и да не се оправдават с евроинституциите, съобщи електронното издание "Политико". Според него в момента правителствата в 28-те държави омаловажават пред гражданите ролята си при взимането на решения в Брюксел.

Юнкер предлага при гласуванията, в които националните власти ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД