:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Защо винаги трябва да разсъждаваме в негативен сценарий, чуди се вицепремиерът
Западни издания поместват коментари за България и европредседателството
Крайната мярка се прилага, защото компаниите нямат задължителните застраховки и регистрации
И военният министър се обяви индиректно срещу даването на 100 млн.лв на МВР
СТАТИСТИКИ
Общо 364,769,728
Активни 480
Страници 5,928
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
На 1 декември Ханс Кристиан е издал първата си книга с приказки. Той е роден през 1800 и някоя година, няма значение, това никого не интересува. Живял е в Дания преди времето на "Фейсбук" и дори преди Дания да е в Европейския съюз, това също не е интересно. Интересно е обаче какво би написал днес Андерсен. И дали въобще би станал писател.

Някои хора биха казали, че да си писател е призвание и мисия. Това са същите хора, които започват текстове ...
В Москва съм!
Радио "Фокус": Министърът на туризма Николина Ангелкова е на работно посещение в Москва. Тя се срещна с ръководителя на Федералната агенция по туризъм на Русия Олег Сафонов. Ще се потвърдят ли добрите резултати от лято 2016 и през следващия летен сезон? Ще се запази ли положителната тенденция за ръст на руските туристи у нас и какви теми бяха обсъдени по време на тези среща, ще ни каже министърът на туризма Николина Ангелкова.

Николина ...
Прелет над печата
Маса философ, писател и мислител от всякакъв калибър се е изказвал за живота многозначително. За Калдерон "животът е сън"; за един пияница - приятел от младостта на прелитащия - "Животът е от най-сложните"; а за Оскар Уайлд - "Животът е твърде сложна работа, за да приказваме за него сериозно".

Прелитащият реши, че не е по-долу от изброените, и предлага своя версия - животът е комикс. (Не придиряйте на прелитащия, той от малък е тъповат, но амбициозен.) ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД