:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 381,982,440
Активни 1,375
Страници 120,220
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
За сведение на англичаните - традиции се създават не само с косене на ливади! А сега по същество.

Въведе ме комшията в кухнята и за малко да се гътна от уплах и стрес. Така му и казах на моя човек, а той ме смушка с лакът да не дрънкам много-много:

- Господин скелетът е данъчен орган!

Скелетът помръдна утвърдително и пак тръгнах да се гътвам, но забелязах бутилката с всичковица двоен препек на масата и това ме върна към живот. Изграчих:

- ...
Потоп на свръхсъзнанието
6 октомври беше силен ден за българския герберизъм. Бойко Борисов и Цветан Цветанов произнесоха умонепостижими слова по въпросите на ООН, Цецка Цачева пък успя в едно изречение да създаде цял един прекрасен нов свят, в който Русия е столица, а Брюксел - държава членка. Предимство на дамата (a.k.a. Мамата).

***

Антон Хекимян, bTV: Русия. Какво ще е отношението ви към Русия, ако станете президент?

Цецка Цачева, кандидат-матриарх: Така както ...
Прелет над печата
Малко ни е ранътъ (дето прай бурбътъ), та затова често ни бият чужденците. Не е само излагацията - туй го умеем и на сит, и на празен тумбак. Обаче, като те надвият поради слаботелесност, е позорно. Нищожен се чувства човекът, унижен и оскърбен. Такова ни е сега и "Стандарт" съобщава с провесен нос: "Португалец пребори българките за ООН". Еми да, изял си е закуската човекът. А Кристалинка и Иринка от зор да се представят добре са били на диета и - ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД