×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,242,021
Активни 1,500
Страници 88,307
За един ден 1,302,066
ПЪРВА СТРАНИЦА
Едва 110 души са осъдени за корупция през 2014 г.
Извършителите на над 40 хил. престъпления са се измъкнали без наказание през 2014 г. заради изтекла абсолютна давност за разследването им. Това става ясно от годишния доклад на прокуратурата, внесен в парламента. Това е същият доклад, който Висшият съдебен съвет поиска преди 2 седмици, но главният прокурор Сотир Цацаров троснато отказа да предостави.

Въпреки че от държавното обвинение отчитат, че прекратените по давност дела са намалели ...
България ще преполови обема от 8 млрд. евро нов външен дълг, планиран за периода 2015 - 2017 г. Страната ни възнамерява да изтегли от външни пазари нови 2 млрд. евро. С това емитираните на международните пазари обеми по тригодишната програма за управление на външния дълг ще надхвърлят 5.1 млрд. евро. Според Закона за държавния бюджет през 2016 г. правителството може да вземе до 3.9 млрд. лв. Общият размер на новия дълг - и вътрешен, и външен, за годината ...
Австрия вече приема само по 80 мигранти дневно
Справянето с бежанската криза сблъска Източна и Западна Европа и на срещата на върха на ЕС. Евролидерите, които от четвъртък заседаваха в Брюксел, стигнаха до единното решение, че продължават по одобреното вече решение да се разчита на Турция да възпира бежанците към Европа. Предстои среща ЕС - Анкара на 5 март, тъй като турският премиер Ахмет Давутоглу отложи разговорите си с Европейския съвет заради атентата в Анкара.

По време на дебатите ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД