:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 377,723,822
Активни 1,317
Страници 27,674
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш ...
Реконтра
Поредното предписание долетя от Брюксел. За кучетата. Бездомните кучета, наречени простонародному "помияри". Както фактически наричаме и политиците, само дето ония не са бездомни, а многодомни.

Да не сте посмели да избивате горките милички кученца, ей, диваци балкански с диваците ви балкански, викат със заплашителен акцент европейските чиновници! Заповядваме да ги настанявате в петзвездни приюти с по 4 квадратни метра жилищна площ ...
СИЛАТА НА ВЪТРЕШНОТО УБЕЖДЕНИЕ

Мартин Карбовски, НТВ: Минаваме към "Октопод". Делото търпи обрат, и то в удобен за държавата формат. Седем свидетели на Алексей Петров се обръщат срещу него. Това случайно ли е, или сте работили за това?

Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи, оратор: Няма как да работим. Аз тук искам да благодаря на всички тези, които повярваха в държавата, и които придобиха тази смелост, за да продължат.

МК: ...
Прелет над печата
Отвъд любовта - безкрайна смърт. Имаше нещо такова от Маркес. За който пак пише, че спрял да пише ("Стандарт"). Тия съобщения, че Маркес спира литературната си дейност, се подават периодично на публиката по света и у нас. Сегиз-тогиз се явяват и хроники за известяване на смъртта на писателя - ама последните седмици не е ритал камбаната.

Както и да е - мисълта ни е за това как любовта побеждава времето и смъртта. Което се вижда в друг уикендов ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД