:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Сл.Бинев оглавява "Култура и медии", Цв. Цветанов става член на комисията за контрол на СРС
Депутатката Ташева се усъмни в доказателствата срещу имама Ахмед Муса
Европейците не разпознаха шанса в проекта за Евразийски съюз и вместо да го поздравят - се разсърдиха
След десетгодишно пътуване космическата сонда "Розета" влезе в орбитата на кометата 67П / Чурюмов-Герасименко и изпрати сонда-робот на нея. За пръв път човешки апарат извършва подобна маневра.
Мисията на "Розета" ще продължи до декември 2015 година, а кометата "Чурюмов-Герасименко" ще мине възможно най-близо до Слънцето през август 2015-а. Стабилната в момента орбита на сондата е на около 10 км от кометата.
СТАТИСТИКИ
Общо 219,675,498
Активни 1,199
Страници 58,636
За един ден 235,726

Турски полицаи внасяли жени от България

Властите в Истанбул разкриха полицейска банда, занимаваща се с нелегален трафик на жени от България, Румъния, Молдова и Русия, съобщи БНР. Арестувани са 13 полицаи от паспортната служба за чужденци към Дирекцията по сигурността в Истанбул, както и четирима комисари от това ведомство. Те са обвинени, че са снабдявали с фалшиви документи чужденки, повечето от които са проститутки и домашни прислужници. На някои от тях полицаите уреждали и фиктивни бракове. Според турските закони чужденка, която има 3 години брак с турчин, получава гражданство.

Полицаите взимали по 9000 долара от човек за документи, уреждащи престоя в Турция. Разследващите са установили, че в схемата са участвали и чиновници от Службата по трудовата заетост в Анкара. Полицейската банда била разкрита след разследване, продължило над 6 месеца в градовете Истанбул, Мерсин, Измир, Анкара.
4
1330
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
18 Февруари 2010 00:50
И каква стана тя, само преди няколко дни турските клиенти спасяваха бели робини предавайки ги на полицията, която пък се оказа че бързо ги връща в бизнеса. Да, ама Ганчо счупи палци да вдига за турската човещина. Жалки простофили нашенски...
18 Февруари 2010 06:42
Там поне има хора които разследват и политици и полицай, а у нас няма. Тия които трябва да разследват и да съдят си имат собствена мафия и не си пречат взаимно.
18 Февруари 2010 14:14
Drug
И каква стана тя ...
---
Тя отдавна си е такава. България е един от най-редовните и масови износители на бели роби. Не само към Турция, а към целия свят. Повечето жени в България са изнасилвани поне веднъж, ще се учудиш и как си изкарват пари студентките и т.н. .... така си е станала тя още от зората на прехода. И за това не са ни виновни турците или някой друг. Овчедушие и липса на ценностна система и елементарна култура у българите е причината. Мъртви души.
18 Февруари 2010 21:18
Така е калибарда, само дето в твоя случай наблюдавам варианта от Стамбуло по-големо и от Босфоро по-длибоко нема...
Дай мнение по статията