:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 250
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" започна с трима нови и Занев

Ст.Стоилов: Отборът има голям потенциал, искам дисциплина
СНИМКИ: РОЙТЕРС
За последно Станимир Стоилов бе в Ловеч като треньор на "Левски" на 12 март при загубата с дузпи от "Литекс" за купата на България.
Очакваната от месец насам поява на Станимир Стоилов в "Литекс" вчера стана факт. Доскорошният наставник на "Левски", фаворитът на "сините" фенове, проведе първата си тренировка начело на ловешкия тим.

Мъри се появи на терена с изцяло подбран от него екип - асистентите му от "Левски" Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, и местните - Витомир Вутов, който ще отговаря за вратарите, и Николай Димитров-Джаич, комуто най-вероятно ще бъде поверен дублиращият отбор. Иван Маринов, който бе помощник на Ферарио Спасов, а след това и на Миодраг Йешич, напуска, като бе обяснено, че договорът му е изтекъл.

Трима нови играчи се появиха на старта на подготовката на "Литекс". Това са сръбският вратар Урош Голубович, идващ от "Локо" (Сф), френският халф Джереми Аседо (21 г.) от "Гиньон" и негов сънародник, чието име не бе оповестено. Последният засега е на проби. В "Литекс" се върна Петър Занев след 1-годишен престой в испанските "Селта" и "Расинг" (Ферол).

Преди заниманието Стоилов най-сетне проговори в новото си амплоа: "Съгласих се, защото това е отбор с много сериозен потенциал. Но трябва много работа, за да се постигнат целите. Най-много ще държа на дисциплината. Нямаше време за по-мащабна селекция. Сега няма да се бърза с привличането на играчи, за да не се допускат грешки и да се товари клубът."

Все пак Мъри заяви, че ще са му нужни заместници на напусналите халфове Станислав Генчев и Небойша Йеленкович, както и защитник.

Засега са сигурни контролите в Ловеч с "Пелистер" (Мак) на 1 юли и "Сливен" на 5-и. Ще има лагер в Германия от 8 до 25 юли.
1584
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД