:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Местните твърдят, че разполагат с данни за други подкупи, искани от Десислава Иванчева
Това се е случило в рамките на акция „Скорост” на пътната полиция
Това посочвали данните от нов доклад
Кметът на „Младост” сама определила мястото и времето, по което да й бъдат дадени парите, твърди той
На прокуратурата ще й бъде много трудно да докаже това престъпление, твърди още адвокатката
Чувството за показност, останало в обществеността, било необяснимо за шефа на антикорупционната комисия
СТАТИСТИКИ
Общо 377,226,215
Активни 1,318
Страници 63,805
За един ден 1,302,066
Балотажи

Оспорвани дуели на втория тур

Левите или ГЕРБ - това е въпросът, на който трябва да отговорят избирателите в неделя. Само в Бургас липсват представители на двете основни партии
На първия тур на местните избори 102 общини излъчиха своите кметове, но 162 не успяха. В тях предстоят балотажи в неделя, някои от които са изключително оспорвани. "Сега" представя кандидатите в някои от по-интересните градове в страната, където ще има втори тур.

Кюстендил

Достигналият до балотаж в Кюстендил кандидат на БСП Иван Каракашки в момента е зам. областен управител. Той е бивш спринтьор и е завършил педагогическия профил на ВИФ (сега Национална спортна академия), има опит и в частния бизнес. Зад неговата кандидатура застанаха огромна част от местните партийни клубове. Каракашки е дългогодишен приятел със соцдепутатите Иво Атанасов и Мая Манолова. Според активистите на партията най-важното качество на Каракашки е умението му да отстоява позициите си. На първия тур се яви и бившият кмет Кирил Алексов, който също произлиза от средите на левицата, но левите избиратели категорично предпочетоха Каракашки.Кандидатът на СДС Петър Паунов е на 38 години. По професия е адвокат, с 10-годишен стаж в адвокатската колегия в града. Той е член на СДС от края на 90-те години, а през 2002-2003 г. е избран за общински и областен председател. Подкрепя се от десните партии и "Атака". Кюстендил е имал син кмет само в периода 1991-1995 г.

Паунов е инициатор на създаването на комитет срещу построяването на завод за изгаряне на отпадъците на община Кюстендил. В основата е на инициативата "Зона 50 - без визи с Македония и Сърбия". Според тази идея гражданите на България, Македония и Сърбия, които живеят на 50 км от границата, ще могат да пътуват безвизово в трите страни.

Дупница

Кандидатурата на Атанас Янев бе издигната още на 22 март. Той е независим кандидат, въпреки че се подкрепя от много десни партии. В града се знае, че е човекът на известните дупнишки бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов.

Янев е на 57 години. Бил е изпълнителен директор на ТК "Енергоремонт Бобов дол". След 1991 г. има частна фирма за производство и ремонт на енергетично оборудване. През 1994 г. дейността му е разширена с предприятие за дамски и мъжки облекла. Във фирмата работят 400 души. Янев има много идеи за Дупница, които оповестява на съгражданите си в луксозни брошурки.

Малко преди балотажа обаче Янев заяви, че се отказва от участие в балотажа. Причината била, че няма да има мнозинство в бъдещия общински съвет, което ще му е необходимо за реализирането на проектите му. Така на негово място ще се състезава кандидатът на ГЕРБ Даниела Годинова, която на първия тур събра едва 1774 гласа.На балотаж отива кандидатът на БСП и досегашен кмет на Дупница Първан Дангов. Той е на 37 години, завършил е ветеринарна медицина в Тракийския университет в Стара Загора. Един от най-големите успехи на кмета е изплащането на близо 2 млн. лв. кредити, взети от неговите предшественици. По време на неговото управление общината си осигури стабилно финансово състояние. Дангов изтъква, че това позволява да бъде съфинансиран всеки проект по европейските фондове, което е важно условие за получаване на средствата.

Основното обвинение на Дангов към Атанас Янев е, че е човек на Галев и Христов. Той смята, че чрез Янев двамата бизнесмени ще командват в Дупница не зад кадър, а явно.Силистра

Кандидатът на БСП и НДСВ Иво Андонов е на 53 години. Бил е два мандата кмет на Силистра. Андонов се гордее с ферибота Силистра - Кълъраш и регионалното депо за твърди битови отпадъци, което е едно от най-добрите в Европа. Изтъква още, че е решил почти 100 % проблемите с уличното осветление, а над 50 на сто от улиците са асфалтирани. През 2003 г. Андонов спечели безапелационна победа с 64% още на първия тур. Ако спечели трети мандат, Андонов обещава Силистра да бъде газифицирана и да работи за мост над река Дунав в района на града. По негово време бяха защитени много проекти пред различни еврофондове.40-годишният бизнесмен инж. ТошкоТодоров, който е собственик на печатница РИТТ в Силистра, е кандидатът на ГЕРБ. Тодоров има две висши образования - "Промишлено електрозадвижване" и мениджмънт по "Стопанско управление". Във фирмата му работят 28 души.

В миналото той е един от основателите на ДСБ в града. Обяснява, че напуснал заради принципни различия. Бизнесменът смята, че в Силистра трябва активно да се инвестира - в производство и в лека промишленост. Тодоров има опит по линия на трансграничното сътрудничество, което е важно за дунавския град, но няма опит в общинските дела. Заявява, че ще намали броя на зам.-кметовете, които сега са 6.Велико Търново

Настоящият син кмет на Велико Търново д-р Румен Рашев се кандидатира за трети мандат като независим. Подкрепен е от СДС, ДСБ, НДСВ, Национален комитет "Съзидание" и "Новото време". Последният мандат на Рашев не беше безоблачен. Към него имаше обвинения за злоупотреба с власт и лично облагодетелстване. В един момент Рашев обедини срещу себе си БСП и ДСБ, които дори се бяха заканили да го свалят от власт с гласуване в общинския съвет.

Рашев твърди, че през първия си мандат е извадил Велико Търново от забвение, през втория е постигнато стабилно икономическо развитие, а през третия ще работи за по-високо качество на живот на търновци.На старта на предизборната кампания хирургът и дългогодишен общински съветник от БСП д-р Иван Манчев заяви, че новият кмет на Велико Търново ще е лекар, но няма да е уролог. Манчев визираше лекарската специалност на д-р Румен Рашев.

Манчев е на 57 години. Започва работа като ординатор в хирургичното отделение на великотърновската болница и минава през цялата професионална йерархия в болничното заведение. През периода 1994-1997 г. е главен лекар на болницата. След 1997 г. е началник хирургично отделение. Член на ръководството на Националното хирургично дружество. Удостоен със званието "Български лекар" през 2006 г. Според него най-големите проблеми на Велико Търново са градоустройството и инфраструктурата. Манчев направи силна предизборна кампания, която му позволи да се превърне в основен конкурент за кметското място.Перник

Росица Янакиева е кандидат на лявата коалиция "БСП - Партия "Български социалдемократи"-"Нова левица" и се смята, че е с най-голям шанс на изборите. Тя бе издигната от БСП заради популярността си като бивш успешен кмет на най-големия пернишки квартал "Изток".

Янакиева смята, че някои от символите на Перник като театъра трябва да се възстановят. Според нея е необходимо да се подготвят проекти, с които да се кандидатства пред еврофондовете за подобряване на инфраструктурата - пътища и канализация. Янакиева се превърна във водач на битката срещу купуването на гласове в Перник. Според запознати тя е добър администратор и има голям управленски опит.Достигналият до балотаж Димитър Колев е секретар на сдружението на едрия бизнес "Съюз за Перник". Той беше издигнат от инициативен комитет от известни местни бизнесмени, интелектуалци и спортисти. Подкрепиха го НДСВ, ЗНС, ХСС, "Новото време", Движение "Оборище" и Партията на българските жени.

Покрай съпругата си Милена Милотинова, Колев бе шеф на предизборния щаб на НДСВ в Перник, а впоследствие бе назначен и за областен управител. Към него има сериозни обвинения, че активно купува гласове. Те идват най-вече от неговата бивша съпартийка Татяна Калканова.Стара Загора

Д-р Евгений Желев се бори за трети мандат в Стара Загора, като за пръв път се явява на балотаж. Бил е директор на районната болница от 1996 до 1999 година. Въпреки че е член на висшия съвет на БСП, той се кандидатира като независим. Общо 17 партии и организации го подкрепят. Желев има много обществени длъжности. Той е председател на Управителния съвет на РАО "Тракия", член на Управителния съвет на НСОРБ, член на Управителния съвет на НЗОК и др. Той е кавалер на френския Орден за заслуги, който е най-високото отличие на Франция, след Ордена на почетния легион. Въпреки че има безспорни успехи като кмет, Желев все още продължава да се бори с най-големия проблем на Стара Загора - периодичното обгазяване на града.Кандидатът на ГЕРБ проф. Светлин Танчев е на 54 години. Преди да се захване с политика той бе известен най-вече в научните среди. Танчев е завършил Тракийския университет в Стара Загора през 1979 г., след което чрез конкурс става преподавател по генетика. От 1986 г. е доктор по генетика, а през 1990 г. става доцент. От 2006 г. е доктор на науките. През 2007 г. получава званието професор. В продължение на два мандата е ректор на Тракийския университет. Автор е на повече от сто публикации, книги, сборници, монографии и др. Специализирал е в английския колеж "Харпър Адамс" и в университетите в Брага, Португалия, и в Лимерик, Ирладия. Няма опит в политиката.Велинград

Депутатът на Ахмед Доган Фидел Беев за пореден път се състезава за кметския пост във Велинград. Срещу него продължават да се водят две дела. Едното е за престъпление по служба - според обвинението, като кмет на община Велинград през 2004 г. Беев е доставял горива на общински обекти от собствената си фирма СД "Братя Бееви", без тя да е спечелила обществена поръчка. Така общинската хазна е ощетена с 16 352 лв. заради по-високите цени, на които е зареждал Беев. Другото е за отправени заплахи за физическа разправа.

През 2005 г. Доган сложи Беев начело на листата в Пазарджик с мотива, че само хората, които работят в неговите фирми, могат да осигурят един мандат. Въпреки че градът е известен като "Беевград" този път Беев се представи твърде слабо на първия тур. Той събра едва 26.23% от гласовете.Кандидатът на "Коалиция за България" за кмет на Велинград е 49-годишният Иван Лебанов. За втория тур той получи подкрепата и на ВМРО. Лебанов е първият българин, спечелил медал на зимни олимпийски игри - бронзов от ски бягането на 30 км в Лейк Плесид през 1980 г. Едва 17-годишен печели първата си републиканска титла, а две години по-късно (1977) става световен юношески шампион в Сен Грей (Швейцария). Два пъти е световен студентски първенец на 15 км (1978 и 1981). В периода 1975-1985 г. печели многократно шампионските титли на България на всички дистанции. По същото време записва престижни класирания на големи международни състезания. Избран е за "Скиор на века" по случай 80-годишнината на белите спортове у нас. Завършил е НСА, в момента е управител на високопланинската спортна база "Белмекен".

Лебанов е член на Висшия съвет на БСП. На първия тур той спечели 22.31%.Благоевград

Кандидатът на левицата Костадин Паскалев е на 46 години. Завършил е математика в Пловдивския университет, където е учил заедно с министъра на вътрешните работи Румен Петков. Специализира в Академията по мениджмънт в Мюнхен.

Беше кмет на Благоевград в продължение на 2 мандата - от 1995 г. и от 1999 г. През юли 2001 г. стана депутат, но се отказа и влезе в правителството на Симеон Сакскобургготски като вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството. През октомври 2002 г. подаде оставка и пое поста съветник на президента Георги Първанов по вътрешната политика.

В момента е депутат от "Коалиция за България" в 40-тото НС от Хасково и член на Висшия съвет на БСП. Има репутацията на бунтар в соцпартията.Радослав Тасков е подкрепен от всички десни партии и "Атака". Бивш седесар. Доскоро Тасков членуваше в ГЕРБ, но напусна партията, след като Бойко Борисов не го предпочете за кандидат. Той е собственик на местната кабелна телевизия ОКО, която стана основна трибуна за предизборната му кампания.

Тасков участва за трети път в битката за градоначалник на Благоевград. С хората на Волен Сидеров го свързват роднински връзки - баща му Николай Тасков е местният лидер на "Атака". Последните четири години Радослав Тасков бе председател на общинския съвет в Благоевград, а местният парламент, управляван от него, си спечели прозвището "търговско дружество с ограничена отговорност". Има славата на гъвкав човек, с големи политически амбиции.Бургас

Бургаският шеф на ГЕРБ Димитър Николов има противоречива политическа биография. В миналото е активист на СДС, верен на тогавашния син вожд в морския град Йордан Цонев, който пък сега е дясна ръка на Ахмед Доган. В края на юли 1999 г. хора на Цонев завземат местната ефирна телевизия "Рент", докато в ефира й звучи отчаяният апел на програмния й шеф Валентин Касабов за помощ срещу задаващата се цензура. Акцията по овладяването на медията е охранявана от няколко яки момчета, които са на трудов договор в местния захарен завод "Победа". Шеф на завода по това време е Димитър Николов. Всичко това се разиграва по време на общински избори, в които Димитър Николов е 9-ти в листата на СДС. Куриозното е, че последните общински избори в Бургас отново срещнаха Касабов и Николов. Първият - вече като избран съветник от "Атака", а вторият - като основен претендент за кмет.

Николов става част от ГЕРБ плахо и постепенно. Първоначално влиза в гражданското движение на партията, като едновременно запазва и поста си на лидер на СДС, който зае малко след напускането на Йордан Цонев. Миналата година Николов бе освободен от "Победа". Собственикът на завода Сава Чоролеев обявява, че причина са влошените финансови резултати. Чоролеев обаче направи изявлението си, след като Николов го обвини, че кметът Костадинов му е дал на безценица 20 дка общински терен.Кандидатът на "Атака" в Бургас Валери Симеонов е един от малкото й членове, на когото не му се наложи да прави промени в поведението си, за да го напасне към модела на партията. Откакто е публична личност, Симеонов винаги е демонстрирал твърд, граничещ с краен педантизъм характер. Това особено много проличава в работата му като телевизионен бос. Той лично следи изкъсо телевизия СКАТ, на която е съсобственик. Демокрацията заварва Симеонов като служител в металургичното предприятие "Промет", където за кратко е и синдикален активист на "Подкрепа". В зората на промените той напуска и създава СКАТ, първоначално като квартална кабеларка за жк "Меден рудник".

Постепенно телевизията се разраства, но опитите на Симеонов да прокара кабели и на други места в страната не са особено добре приети. Във Варна се сблъсква с конкуренцията на известна охранителна групировка, която също има интереси в медиите. След като са му организирани няколко взрива на имуществото там, Симеонов се отказва да инвестира в морската столица.

Цялата медийна биография на Симеонов е белязана от отношенията му с досегашния кмет на Бургас Йоан Костадинов. В първите години от управлението му двамата са близки, а СКАТ му осигурява медиен комфорт. Това трае до 2000-та година, когато между тях пламва жесток конфликт. Симеонов разкрива, че причината е в опита на Костадинов да го притисне да продаде мажоритарния дял на телевизията си на Мултигруп.
34
5341
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
34
 Видими 
01 Ноември 2007 23:52
И ГЕРБ и левите са ... комунисти и ченгета !
02 Ноември 2007 01:20
Само да припомня, че точно по времето на досегашния "червен" кмет на Община Бургас- Йоан Костадинов, Димитър Николов е председател на Комисията по икономика и инвестиции към Общински съвет Бургас! Сиреч, ако са верни твърденията, че досегашният кмет на Община Бургас НЕправомерно, "далавераджийски" и НЕефективно е харчил парите на данъкоплатците в Община Бургас, то още по-вярно е, че вина/ а, може би, и съучастие?!/ за това има и председателят на общинската Комисия по икономика и инвестиции- Димитър Николов!


Редактирано от - paragraph39 на 02/11/2007 г/ 01:21:45

02 Ноември 2007 01:51
Прави впечатление, че нови лица почти няма- всички тия кандидати през последните 8-10 години са минали през различни политически формации-от СДС през ВМРО после НДСВ после ГЕРБ и така нататък...
02 Ноември 2007 02:11
Най-оспорван ще е балотажът в с. Аврамово, община Якоруда:
Реджеп Халил Ахмед vs. Али Хасан Хърльов.
*
Нели симпатизира на Хърльов, напомня й за братовчед й Ицхак - поне визуално.
*
FL, звънни един телефон да си поговорим!
02 Ноември 2007 02:14
Олигархията спечели и тези „избори“- Натиснете тук
02 Ноември 2007 02:23
Уличен в контрабанда човек на ГЕРБ напира за кметския стол в Бургас
...Човек, чието име е замесено в контрабанда със сухо мляко се готви да вземе кметското място в Бургас. Димитър Николов, лично избран за битката в морския град от неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, всъщност е част от досегашната управа на общината. До момента Николов работеше удобно с досегашния кмет на града Йоан Костадинов като председател на комисията по икономика и инвестиции в Община Бургас. Човекът на ГЕРБ беше и отявлен седесар, но преди изборите бързо се пребоядиса и прегърна идеите на партията на Борисов. Това разкриват общински съветници и граждани на Бургас.
Най-скандалното е, че срещу Димитър Николов има следствени дела, наказателни постановления и изпълнителни листове за контрабанден внос на сухо мляко, с което е ощетил държавата с близо 690 000 лева.- Натиснете тук
02 Ноември 2007 02:25
Човекът на Борисов отстранен от "Победа" АД за злоупотреби
Димитър Николов е бил освободен от поста изпълнителен директор на "Победа" АД заради злоупотреби със служебно положение и влошени финансови резултати на дружеството по време на неговото управление, а не да се занимава с политика, както твърди човекът на ГЕРБ в Бургас. Това заяви сегашният изпълнителен директор и основен акционер Сава Чоролеев. Ръководството на "Победа" изпрати писмо до медиите, в което се казваше, че Димитър Николов не е част от екипа на фирмата, а твърденията му, че е напуснал завода, за да се занимава с политика, не отговарят на истината. За това имало доказателства в счетоводството на фирмата, поради което тя не освободила Николов от отговорност...- Натиснете тук
02 Ноември 2007 09:09
Очевидно партийно-далавераджийската биография на Димитър Николов не може да му помогне при балотажа, а напротив - узнавайки за нея бургаските гпаждани ще трябва сериозно да си помислят. Другата алтернатива за тях е Симеонов. Наистина ръководената от него телевизия "СКАТ" е една от най-гледаните не само в България, но и от българските граждани в чужбина. Това е така, защото в нейните предавания смело се разкриват скандалните и престъпни деяния не само в Бургас, но и в други населени места. СКАТАКА !
02 Ноември 2007 12:21
мдам, да те обесят или да те разстрелят - това е въпроса на балотажа
02 Ноември 2007 14:35
Единственият ДУЕЛ ще бъде в Бургас. Всичко друго е театър. Дуел между роднини не се прави.
БСП = Герб = НДСВ = ДПС а от скоро и МВРО.
02 Ноември 2007 15:05
бря тоз град героичен - от средище на морската контрабанда, нефтената далавера и мутрите за няколко дни стана революционен авангард на изстрадала България. бургазлии, сега цял свят вази гледа - да се не посрамите!
02 Ноември 2007 15:08
под тази тема лъсна дребнавото далаверджийско мислене на атакоидите - много бързо изгубиха интерес към цялата страна и сега очите им са впити в единственото място от където може да тече някаква лапачка - бургас. сякаш една птичка може да направи пролет те са се втренчили в родния град на скат сякаш той е петроградът в който ще гръмне аврората на батакоидския щурм към властта
02 Ноември 2007 15:53
Морозов,
мисля, че човек дава преценка за другите, следвайки гласа на собствената си съвест. Става въпрос за т.н. "плячка" която гонели "атакоидите". Това може да го кажеш ако тези хора са били поне веднъж във властта и са се изложили.
Нито веднъж не съм видял да пишеш комуноиди, дпсароиди Крадливдедоиди, Бойкоиди, Тиквоиди и пр. Само АТАКА са ти трън в очите? Жалък си .
02 Ноември 2007 15:58
изредените от теб наричам "мутри и политическа мафия", защото както правилно отбелязвашп са един дол дренки и не заслужават различни имена. вие атака сте малко по-друга порода - селския луд на политическия мегдан
02 Ноември 2007 23:45
Атака точат лиги за град Бургас и използват всички начини за да победят.Аз лично не гласувах на 1 тур но сега ще гласувам за Николов защото не искам града ми да се управлява от далавераджия с нацистко мислене.Не искам града ми да стана столицата на Атака.Запознах се с програмата на Николов и знам че той ще я изпълни.Имам познати в Победа които ми казаха че фабриката, след напускането на Николов пада стремоглаво надолу, всеки гледа да замъкне нещо и да избяга, и постиженията на Николов там са вече забравени...Ако Николов стане кмет смятам че за 4 години ще направи града такъв, че никой да не забрави Николов.Някой казаха че Бойко щял да управлява Бургас, не знам дали е вярно, но не вярвам.И все пак ако е така-ПРЕДПОЧИТАМ НЕГО КОЙТО Е ДОКАЗАЛ КАКВО Е ДА СЕ БОРИШ С БОКЛУЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ОТ КОЛКОТО ГРАДА МИ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕДИН ТАКЪВ ДЪРТ КОМУНИСТ!ОСВЕН ТОВА ЗА МЕН АТАКА СА ОЩЕ ЕДНО ПРОТЕЖЕ НА СТАРИТЕ ПАРТИИ ЗАТОВА НЕ СМЯТАМ ЧЕ МОГАТ ДАПРЕДЛОЖАТ НЕЩО НОВО!
УСПЕХ НА НИКОЛОВ И ГЕРБ!!!!
03 Ноември 2007 00:26
S1lv3r, ти май ми приличаш на самият Николов?! Лично го познавам- пълен боклук и далавераджия до мозъка, политическа пеперудка. Симеонов не е с нацистко мислене, напротив - с много реално.Той обеща нещо много съществено, което никой друг не го каза- "ще спре разграбването"?!Това е музика в ушите на всеки редови и честен българин, затова Симеонов ще спечели, а далавераджията и гей(както той сам се представи пред обещствеността и така започна кампанията си) Николов ще остане с пръст в устата!


Редактирано от - ritorno на 03/11/2007 г/ 00:27:28

03 Ноември 2007 01:13
Параграфе, "сегашния собственик на ЗШЗИ Победа" - не знаех, че е такъв - Сава Чоролеев ми е приятел от казармата, последно го видях в София като се роди сина ми преди 20 г. Той учеше външна търговия в Будапеща. Поздрави го, ако го познаваш.
03 Ноември 2007 01:36
ЧИЧО ФИЧО,
Познавам Савата, но НЕ сме близки! Но, при първа възможност, ще му предам поздравите ти/знам от кого са!- а и ще му дам ника ти в този Форум и мейла ти, също/!
03 Ноември 2007 01:43
ОБАЧЕ, тук става въпрос за МИХАИЛ Чоролеев?!? - влез ТУК : Натиснете тук
03 Ноември 2007 08:44
Eй риторно, жалко че боклуци като теб имат право да гласуват.Заради такива лешове като теб, умните хора си отиват от България и остават само песове дето само лаят.Ако можеш да обиждаш Николов само с разни спекулирани твърдения, то се вижда каква е аудиторията на Симеонов и не забравяй какво стана с кандидат-кметовете които използваха подобни думи...И за финал ще ти кажа, че евала му правя на Симеонов че не е толкова тъп като поддръжниците си и не говори тези простотии в публичния ефир, защото тогава и той нямаше да стигне до балотаж.И няма да се учудя ако след изборите всички вие които плюете Николов да останете с пръст в гъза като видите, с кого ще работи Атака в общинския съвет!!!!Затова колкото и да лаете кервана си върви, нищо няма да промените с жалките си постове за разлика от вас аз не агитирам а изказвам мнението на един бургазлия който не иска да живее в град пълен с промити мозъци като на поддръжниците на Атака.Защото вие сте изметта на обществото!
03 Ноември 2007 10:19
С такива резонни приказки S1lv3r`, пардон самиятНиколов, до никъде няма да стигнеш... Били Атакистите измета на обществото ли? Аз съм Атакист с 2 висши образования, 2 научни степени и 5 научни книги зад гърба си и не се считам за измет на обществото! Я погледни Параграфа- 2 висщи образования 1 научан степен- измета на обществото ли е ? Ти какъв си, ами Николов- с купено висше образование? Нещастен клоун, що не се завреш в кочината си, отредена ти от пожарникарската мутра Б.Б и не се показвай пред обществото, защото скоро ще те замерват с камъни!

03 Ноември 2007 10:32
След толкова убедително представяне на първия тур Николов няма да има проблеми и на балотажа!
03 Ноември 2007 12:19
zlati_k ти си дубъл на S1lv3r`, сменяш само никовете-нещастник!

03 Ноември 2007 12:36
Нещо много се истреля с тея висшета ще ви видим големите интелектуалци.Само ще ти кажа едно-ако ще и 10 висшета и колкото там искаш научни трудове да имаш-пак ще си останеш боклук с ръждиво мислене, и такива хора трябва да се по далече от обществото.А що се отнася до кочината която ми отреждаш, единственото гадно нещо е че ще трябва да я деля с теб, защото България в момента е точно това-много гладни свине като теб чакат нови попълнения-ще се постарая да не съм едно от тях.
03 Ноември 2007 14:09
Нашият народ има една хубава мъдрост- ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ! Аз ще допълня- И ПО ПРИКАЗКАТА!

03 Ноември 2007 14:19
Недейте да сте толкоз лоши с привържениците Му! Тъй и тъй един кмет на град не можаха да вземат единствените български патриоти, оставете им мечтите, че Бургас може да е с кмет от "Атака" поне още един ден...
03 Ноември 2007 15:33
МИ ако съдя и по твоите приказки ти и основно образование нямаш.Аз поне не парадирам с високото си образование
03 Ноември 2007 17:58
Гледах снощи предаване за пръв път със Симеонов по Скат, за това какво е правил до сега, и как и защо го е правил.
Направи ми впечатление на тежък и сериозен човек. Който говори това което мисли, и то грамотно.
А Николов - симпатичен уж така, но... комсомолец натеглив. Хлъзгав.
Кокетничи с публиката, прави се на хубав.
Ще плющят кайметата утре (ако вече не са).
Казвам, че Николов може да спечели срещу доказалият се сериозен мъж само с купуване на гласове и останалия пълен комплект изборни измами (на които се наслушахме тия дни).
Тъй като сега ще играят всички срещу Атака, ако успеят да се организират - ще се оакат и прекалят с протоколите, от страх. И тогаз може да се предвиди "огромна" изборна победа за Николов. И ще се чудят как да излязат от положението.
Не се съмнявам, че бургазлии в 70% стоят зад Симеонов. Просто той е силният човек в Бургас.
03 Ноември 2007 19:09
Според мен Симеонов няма почти никакъв шанс - разликата между двамата на първи тур е оста голяма, а и това, че Симеонов е издигнат от маргинална партия като "Атака" ще си окаже негативната роля.
Разбира се, този съвсем логичен и предсказуем резултат е влиза в противоречие с вселената на атакистките псевдореалности, затова за загубата на Симеонов ще бъдат обявени за виновни световната конспирация, евреите и кривия космос.
03 Ноември 2007 20:32
дъртия реалист сега се опитва да насее лафове че атака са сами...Ами не са-Ваклин ги подкрепи а и Йоан-негласно....Факт е че сам бях свидетел как гониха едни от атака да им вземат списъците в меден рудник...Големите националисти ходят за гласове при циганите...факт колко са изпаднали....Факт-в поморие дпс са на 2ро място и най-неочаквано се отказват...кой е на 3то място?АТАКА....Замислете се драги симпатизанти!!!!Какво е истината-никой не може да каже -аз излагам само факти!!!
03 Ноември 2007 22:23
НЕ на Досегашните и Досегашното им!
Д. Николов е от Досегашните- шеф на ДОСЕГАШНАТА "Общинска комисия за икономика и инвестиции" при Община Бургас!
Гласувайте "ЗА!" Валери Симеонов!НЕ е от Досегашните и е ДОКАЗАН ПАТРИОТ!
А Д. Николов е "полудоказан" "мафиот"/виж по-горе Препечата ми/!
КАЗАХ!
03 Ноември 2007 23:09
и като каза кво стана?Да не си хванал Дядо Г. за шлифера?Казал бил-балъците утре ви чака погром!
04 Ноември 2007 00:00
14 общински съветници за ГЕРБ и 13 общински съветници за Партия "Атака"- това изобщо НЕ е "погром" за атакистите!!!
"Погромът"/ и ПОЗОРЪТ!/ ще е за бургазлии, а НЕ за атакистите- ако Д. Николов стане кмет на Община Бургас!!!

Редактирано от - paragraph39 на 04/11/2007 г/ 00:00:53

04 Ноември 2007 12:24
ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ!!!НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДРУГ ДА ИЗБИРА ВМЕСТО ВАС!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД