:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ЦСКА ще играе в

Германия само с "Унтирхахинг" (3 юли) и "Хановер 96" (7 юли). Контролата с "Грасхопърс" (27 юни) ще е в Лихтенщайн, с "Казино" (Брегенц) в едноименния австрийски град след 2 дни, а с чешкия "Славия" (Прага) ще е пак в Австрия - в Щрунц на 10 юли.



Христо Порточанов

е провел дълъг разговор с футболиста на "Нефтохимик" Росен Петров, който започна подготовка с "Локомотив" (Пд). "Няма проблем да играеш където искаш, само че новият ти клуб трябва да плати", казал шефът на "нафтата". Порточанов твърди, че Петров има договор за още 1 г.



Халфът Диян Дончев

засега остава в "Спартак" (Вн), обяви президентът на тима Николай Ишков. Той е готов да преговаря с всеки клуб, който желае да купи футболиста. Според слуховете Дончев е сигурен за "Локомотив" (Сф).



Либерото

на "Локо" (Пд) Тодор Йонов ще премине в "Берое", след като не попадна в сметките на новия треньор на "смърфовете" Димитър Димитров-Херо. Очаква се в старозагорския клуб да отидат и съотборниците му Божидар Велчев и Александър Миленков.



Иван Маринов

стана треньор на новака във II група "Рилски спортист" (Самоков), съобщи изпълнителният директор на клуба Пламен Атанасов. Маринов е бивш наставник на "Локомотив" (Пд). В "Рилски спортист" той наследи Михаил Вълчев.



Френският национал

от "Арсенал" Патрик Виейра е поканен от Ерик Кантона да премине в "Манчестър Юн", а има и оферти от "Ювентус", "Барселона" и "Реал" (М). "След 5 години в лондонския клуб имам нужда от промяна", заяви 25-годишният халф, чиято цена е 30 млн. лири.



Тринидад и Тобаго

разгроми като гост с 5:0 националния тим на Бермудските острови в приятелска среща, играна пред 3000 зрители.
1179
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД