×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,162,343
Активни 426
Страници 8,629
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 НАКРАТКО


Нов инвестиционен фондза дялови инвестиции, който ще осигури 25 млн. евро за малки и средни предприятия, представи вчера икономическият министър Емил Караниколов (вляво). Той е в рамките на инициативата JEREMIE, управлявана съвместно с Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ). Капиталът на фонда ще бъде в размер на до 25 млн. евро, от които до 20 млн. евро са национални средства, а останалите до 5 млн. евро са частен капитал. В следващите пет години фондът ще подкрепя малки и средни предприятия от България чрез дялови инвестиции.Васил Тренев е новият шеф на "Софийска вода",част от френската "Веолия". Той поема поста от Арно Валто де Мулиак. Преди да поеме ръководството на ВиК оператора, Тренев е бил зам. изпълнителен директор на компанията. Заемал е различни длъжности в Общинска банка, ОББ, Насърчителна банка - София и др. Арно Валто ще бъде негов заместник до 16 юли, след което ще се присъедини към Veolia Water Technologies "Общинско проектиране" за Франция, Белгия и Швеция.

***

Китайска компания иска да купибългарско розово масло и козметични продукти за 40 млн. лв. Карловското предприятие "Бългapcкa poзa" е в пpoцec нa дoгoвapянe нa 5-гoдишнo cпopaзyмeниe за износ на своята продукция, като очаквaниятa ca cпopaзyмeниeтo дa бъдe пoдпиcaнo в нaчaлoтo нa юли. Компанията, която започва производството си още през 1948 г., изнася за над 20 държави в 4 континента. "Българска роза" е листвана на фондовата борса.
905
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД