×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,162,310
Активни 425
Страници 8,596
За един ден 1,302,066

Германия глоби "Фолксваген" с 1 млрд. евро

Германският автомобилен гигант "Фолксваген" е приел да плати на германските власти глоба от 1 млрд. евро заради скандала с манипулираните данни за емисиите отработени газове на дизелови автомобили, предадоха световните агенции. Прокуратурата заключи, че "Фолксваген" не е извършвал надлежен контрол върху дейността на департамента за разработване на двигатели, заради което в света са били продадени близо 10.7 млн. дизелови коли с незаконен софтуер, манипулиращ данните за емисиите. Това е една от най-високите глоби, които властите в Берлин някога са налагали на компания, коментираха прокурори. Немската санкция идва, след като през януари 2017 г. в САЩ компанията сключи споразумение да плати глоба от 4.3 млрд. долара, за да изплати наказателните и гражданските санкции.

През август основният завод на "Фолксваген" в германския град Волфсбург временно ще спре производство. Колко време обаче заводът ще остане затворен, още не е ясно. След това там ще се правят само тези модели, които съответстват на Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP) - новата процедура за тестване на разхода на гориво и нивата на вредните емисии, изхвърляни в атмосферата, която се извършва в реални условия по време на път. Екостандартът WLTP става задължителен в Европа от 1 септември.
985
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД