×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,162,596
Активни 425
Страници 8,882
За един ден 1,302,066

Русия вдига пенсионната възраст за пръв път от 90 г.

Дмитрий Медведев
Руското правителство е предложило от началото на другата година да започне плавно и значително увеличаване на пенсионната възраст, заяви премиерът Дмитрий Медведев, цитиран от ТАСС. За мъжете тя ще се вдигне от 60 на 65 години, а за жените - от 55 на 63 години, обясни Медведев. Ръстът ще се осъществи постепенно, като ще започне от 2019 г. Според руския премиер това ще позволи да се вдигнат пенсиите в цялата страна. Анализатори отбелязват, че това е първото предложение за увеличаване на възрастта за пенсиониране през последните 90 години. Нивата в Русия - едни от най-ниските в света, са приети през 30-те години на миналия век. Руските медии съобщават, че проектозаконът е одобрен от правителството. Сега трябва да бъде гласуван от парламента. Президентът Владимир Путин многократно повтори, че в даден момент подобни реформи ще са необходими. Но тя може да се окаже непопулярна сред руските граждани, като според последно проучване над 90% от тях не искат повишаване на пенсионната възраст.

Русия също така от догодина ще повиши ДДС на страната от 18 на 20%, каза Дмитрий Медведев. Той определи планираното увеличение "данъчен маньовър", който освен това предвижда постепенно увеличаване на данъка върху добива на минерали и намаляване на митата за износ на петролни и рафинирани продукти. Този план се очаква да бъде напълно изпълнен през 2024 г.

5
1229
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
15 Юни 2018 08:39
Глобализация...

Той определи планираното увеличение "данъчен маньовър"
По нашенско - реформи.
16 Юни 2018 02:25
Majorov.
16 Юни 2018 07:37
(снимка: натиснете тук)
17 Юни 2018 09:19
последно проучване над 90% от тях не искат повишаване на пенсионната възраст

Значи в недемократична, диктаторска Русия се правят подобни проучвания? Защото никой при нас, в демократичния запад не направи такова проучване когато преди десетина години вдигнаха пенсионната възраст на 67. Дотогава беше само 65, и за мъже и за жени. И всички повтарят в захласт, че така трябвало, държавата нямала пари, така било сраведливо. Трябвало да помагаме на нещастните мигранти... Въобще руснаците има много още да се учат как се промиват мозъците на народонаселението.
17 Юни 2018 21:57
Това всеки ден ли ще е новина, че Медведев ПРЕДЛОЖИЛ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД