×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,923,724
Активни 1,024
Страници 82,418
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Довечера издателство "Панорама"ще представи своята програма и възроденото списание "Панорама". Представянето е част от поредицата "Издателски вечери" на Литературния клуб към Столичната библиотека и ще започне в 18:30 ч. Ще присъстват редактори на списанието и издателството, преводачи, негови съмишленици. Участие ще вземе и доц. Иво Панов, председател на Съюза на преводачите в България, който ще прочете свои добре познати преводи на Омар Хаям, както и непубликувани досега (от предстоящо ново издание).

По повод 85 години от рождението на Светлин Русевднес в камерното пространство на галерия "Арте" се открива изложба с последните рисунки и скици на Маестрото. По традиция на този ден всяка година той подготвяше изложба, пазена в дълбока тайна. "Събитието се превърна и в празник, който събираше всички приятели, почитатели и колекционери в чест на любимия ни художник. През годините изложбите изненади за рождения ден на Светлин Русев ставаха все по-разтърсващи като идеи и неочаквани като реализация. Последната изложба трябваше да бъде автобиография... автобиография, синтезирана в една творба - равносметка на един живот", пише галеристката Гергана Борисова.
399
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД