×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,923,187
Активни 1,001
Страници 81,881
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Пълен релакс

След като в понеделник реши да уволни социалния министър, а във вторник натири същия на работа, Бойко Борисов превърна България в далеч по-спокойно местообитание за всички видове свои поданици. Сега, като му се махна от главата този дерт, предстои да бъдат изчистени някои други дребнотемия, за да не се налага пак да вкарва в пътя разколебани министри.

"Ангелкова предлага изключване на курортите от закона за шума", шепне "Дума", да не би да чуе Валери Симеонов, че тогава ще стане страшно. Министърката на туризма превантивно тушира гнева на министъра на всемирната тишина със следната идея: "Делят курортите на зони за купон и отдих" ("Труд"). Веднъж изпафкали лулата на мира, Бачо Валери и Кака Николинка ще се отпуснат заедно с летовниците според своите интереси. Кеф ти тиха сиеста от два до четири, кеф ти шумна фиеста от здрач до зори.

Щом лятото е уредено, остава само да опънем още няколко въжени линии, та и зимните дестинации да кротнат. "В ски зона "Банско" нарушения няма, дефектът е в договора", чете "Труд" заключението на прокуратурата, както Бокаса четеше менюто си в двореца (Бокаса беше владетел на Централноафриканската империя и според източници от кухнята - много опозиционери присъствали в менюто на императора). В "24 часа" нишката е една идея по-насочваща: "Цацаров препоръчва промени в договора с "Юлен". Компанията: Ние също".

Някои конкретни улики е поднесъл "Стандарт": "Изследване е показало, че 8 години са се ползвали 65 хектара от Пирин в повече." Но също тук се намира и решението на този "проблем": "Това не е престъпление само по себе си, подчерта обаче Арнаудова" (говорителка на цацаратурата, Румяна по малко име).

Фактът, че в тази държава няма никакви спешни задачи за разрешаване, вече е осезаем надлъж и нашир. Видимите резултати са навсякъде около нас ("Монитор"): "Тираджии си правят спа в Марикостиново"; "Орландо Блум медитира в Правец". За холивудския турист има и други забавления по нашите земи: "Орландо Блум гони талибани в Бояна" ("Телеграф").

Въобще - релакс на макс!
840
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД