×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само преди дни прогниха и американски министър от заведение заради мигрантската политика
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,941,613
Активни 1,087
Страници 100,307
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

529 акта за нарушенияса съставени от началото на 2018 г. при 706 проверки на язовири на територията на областите Хасково и Кърджали, съобщиха от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. При направените инспекции най-често се констатират липса на техническа документация, частични свличания, ерозия и др. Проверките в цялата страна продължават, като се апелират собствениците на язовири да следят с повишено внимание състоянието на управляваните от тях водоеми и при необходимост своевременно да сигнализират агенцията.От 1 юли до средата на августтрамвай №7 няма да се движи по бул. "България". Причината е ремонт на трамвайните релси, които ще бъдат изцяло сменени с нови, ще бъдат ремонтирани и пероните на спирката, която е на бул. "България" и бул. "Гешов". Така релсовото трасе ще бъде изцяло обновено и трамваите ще се движат с еднаква скорост навсякъде по трасето, съобщи зам.-кметът по транспорта на София Евгени Крусев. На същата дата се очаква да стартира и ремонтът на бул. "Васил Левски" в отсечката от СУ до Попа.
497
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД