×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Президентът ще бъде на официално посещение в Сърбия
Лига Европа започва в Лихтенщайн за "Левски" и във Финландия за "Славия"
Като основна причина се сочи „хроничното предубеждение на Съвета към Израел"
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,543,468
Активни 1,488
Страници 114,588
За един ден 1,302,066

САЩ затягат правилата за убежище

САЩ ще затегнат процедурата за предоставяне на убежище, за да ограничат наплива от Централна Америка, съобщи министърът на правосъдието Джеф Сешънс. Твърдения за домашно насилие или насилие от страна на престъпни банди вече няма да са достатъчни за внасяне на молба за убежище, обясни той. "Чужденец може да бъде жертва на заплахи и насилие поради различни причини, свързани със социални, икономически, семейни и други обстоятелства от личен характер. Статутът на бежанец не е панацея за лечение на всички нещастия", подчерта той.

Произнасяйки се по молбата на салвадорка, която иска убежище, защото мъжът й в продължение на години я изнасилва и бие, Сешънс припомни, че хората, които искат такъв статут, трябва да докажат, че са жертви на преследване заради своята националност, политически убеждения или принадлежност към етническа, религиозна или социална група.
523
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД