×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Президентът ще бъде на официално посещение в Сърбия
Лига Европа започва в Лихтенщайн за "Левски" и във Финландия за "Славия"
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,545,473
Активни 1,549
Страници 116,593
За един ден 1,302,066

Русия откри международен полицейски център на Мондиала

Шефът на отдела за сигурност във ФИФА похвали домакините за взетите мерки
Снимка: sports.ru
Владимир Колоколцев (с костюм) разглежда Центъра за международно полицейско сътрудничество.
В Домодедово, Московска област, бе открит международен център за полицейско сътрудничество, който ще работи по време на световното първенство. Той се намира на територията на Института за повишаване на квалификацията на кадрите на руското МВР. Самата церемония бе посетена от вътрешния министър на страната Владимир Колоколцев, а присъстваха също представители на посолствата на страните - участнички на шампионата, личния състав на института, както и полицаи от други държави.

В работата на центъра основната роля ще имат т.нар. офицери за свръзка, които са изпратени от страните участнички в помощ на руските им колеги. Има полицаи и от домакина на следващото световно - Катар, които пък ще придобиват опит. В Домодедово ще работят сътрудници на руската криминална полиция, на Интерпол, на тиловите служби, а също така специалисти по въпросите на миграцията, по охраната на обществения ред, по подсигуряването на големи международни мероприятия, както и много преводачи.

"Според световната практика всяка държава, домакин на големи международни събития, създава временен орган за управление, който трябва да взаимодейства с представителите на полициите от чуждите държави. С всяка от тези страни са подписани протоколи за двустранно сътрудничество. Основната цел на съвместната ни дейност ще е свеждането до минимум на нарушенията на реда от страна на феновете в регионите, в които ще са мачовете. Особено внимание е отделено на събирането на комплексните мерки по безопасността в единна система - обясни Колоколцев. - Имаме вече опит от организирането на зимните олимпийски и параолимпийски игри в Сочи през 2014-а, както и на Купата на конфедерациите през 2017-а. Нашата обща задача е да реагираме във всяка ситуация бързо, грамотно и в рамките на правото."

"Благодарен съм на руските органи на държавната власт за добрата организация на този шампионат, както и на турнира за Купата на конфедерациите миналата година. Мога да кажа, че всички мерки, взети за осигуряване на безопасността са прекрасно подготвени" - похвали домакините шефът на отдела по сигурност към ФИФА Хелмут Шпан.
500
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД