×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Тръмп: Барак Обама щеше да бъде определен като герой, ако беше организирал срещата с Ким Чен-ун
Пекин определи като „изнудване“ заплахите на САЩ за нови търговски санкции и обещаха твърд отговор
Нивата на реките в София се понижават
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,326,732
Активни 1,768
Страници 40,151
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Не викай "оп", преди да скочиш

Ако бърбънът, примерно, можеше да говори, щеше сигурно да каже "оп", или да се кани да каже. Поне ако се вярва на първа страница на "Стандарт": "Бърбънът скача заради Тръмп". Бърбънът тоест, ако не говори, явно може да скача. Може би - и да бяга, и да зачервява бузи, и да пали страсти - вярваме. Инак скачането щяло да стане заради митата на САЩ към Канада и Европа и ответните мерки на Стария континент. Прелитащия, като почитател на ракията, тези скокове не хич не го плашат. Ама не бърза и да вярва, щото Тръмп, както и нашият вожд, често се измятат и каквото рекат днес, утре отменят или отричат. Същата работа и със социалния Бисер. Вчерашната преса е пълна как столът му се клател от месец, как "Тв репортаж за деца с увреждания" го бил съборил ("24 часа")... "Петков подаде оставка, премиерът я прие" - пише и "Монитор", позовавайки се на МС. "24 часа" пък дори са сигурни кой ще е новият министър: "Деница Сачева ще е новият министър" - заявява вестникът авторитетно и ни свежда биографията й.

Прелитащият, като голям гявол, пускащ материал от вчера за утре, обаче знае вече, че работата се изметна, и се смее на тия сметки без кръчмар. Тия новини всичките са като при кравата Пенка - ту ще я помилват, ту ще я трепят, ту така, ту онака - прочу се това добиче по цял свят повече от световното по футбол. Последно ни съобщават, че ще живее - големите началства от Брюксел били разрешили. Големите началства затова са големи началства, щото правят каквото си поискат и когато си поискат. Тръмп ругае (цитиран от "Стандарт") Германия, че плаща 1% от брутния си продукт, и то бавно, за НАТО, а САЩ плащали 4%, и то бързо. И че не можело повече така.

В отговор Меркел пък щяла да ходи на световното в Русия, пише същият вестник. Въпреки дипломатическите бойкоти, за които ратуват големите клечки. Опаа, рече си прелитащият, понеже не скача, а лети. И кацна - с оглед реализма.
866
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД