×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,720,721
Активни 416
Страници 16,190
За един ден 1,302,066

Национална стачка в Гърция на 30 май

Национална, обща стачка обявиха гръцките синдикати за 30 май, сряда, предаде БНР. Транспортът ще бъде напълно блокиран, държавните учреждения и частните компании няма да работят. Протестът е срещу икономическата политика на правителството на премиера Алексис Ципрас. Синдикатите настояват за промени в данъчната система, да се спазват правата на работещите, да бъдат анулирани всички наредби, които водят до орязване на пенсии и заплати, както и до масова безработица.
Двата най-мощни синдиката в Гърция, на държавните служители и на работещите в частния сектор, обединяват усилия за обща национална стачка в сряда.
1
1074
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Май 2018 10:39
Охи, охи, ох, ох, ох...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД