×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,276,215
Активни 1,544
Страници 122,501
За един ден 1,302,066

Т. Дончева: Кръгът на гербаджиите признава само Борисов и ГЕРБ

 
Няма никакъв синхрон между програмите на президента и премиера. Липсата на синхрон е породена от отношенията между двамата, основно по вина на премиера. Те се държат безобразно с президента, това коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.

По думите ? това е нежелание да се приеме, че и президентът съществува, конституционно уреден. "Не може да се изживяваш като "Краля Слънце", това е липса на прилично отношение. Президентът Радев трябва да има някаква външнополитически отношения, насреща няма хора, с които да ги съгласува. Като има такива отношения, няма да взима министри със себе си, това е повече от ясно", коментира Дончева.

"Кръгът на гербаджиите не признава друг освен Борисов и ГЕРБ", допълни тя.

"Посещението на Румен Радев не е никакъв пробив, а е рутинно, задължително, то няма дълбок смисъл. Борисов отива там, за да не се обидят руснаците, защото и те са част от факторите, които го държат на власт", анализира тя. Според нея въпросите, свързани със съдбата на АЕЦ"Белене" или на газопровод, който да мине през България, няма да се решат с посещения на президента или премиера в Москва. "Не виждам механизъм това, за което говорят, да се придвижва, смята още тя.

Според Дончева премиерът трябва да обясни за какво отива в Русия и какво иска да направи с АЕЦ"Белене", който "в понеделник е гьол, в сряда - обратното". "Никой не може да си позволи по високите нива да говори пет за четири", допълни тя. В същото време, според нея, руснаците могат да моделират колкото искат Борисов, но не могат да си придвижат големите проекти на милиметър.

Темата с АЕЦ "Белене" може да има друго развитие, смята Дончева, и посочва, че при заявения интерес от страна на Китай по проекта, то така може да се разреши въпросът с доставеното и платено от България оборудване.
17
3507
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
26 Май 2018 12:38
Т. Дончева: Кръгът на гербаджиите на признава друг освен Борисов и ГЕРБ
Вече и заглавията станаха голям проблем за рИдакторът!
26 Май 2018 12:39
Според Дончева премиерът трябва да обясни за какво отива в Русия и какво иска да направи с АЕЦ"Белене", който "в понеделник е гьол, в сряда - обратното".

Защо Дончева не се занимава с нейния си личен още по-голям гьол?
26 Май 2018 12:41
Темата с АЕЦ "Белене" може да има друго развитие, смята Дончева, и посочва, че при заявения интерес от страна на Китай по проекта, то така може да се разреши въпросът с доставеното и платено от България оборудване.

Милата !
И тя ядрен специалист.
С руски реактори, китайска централа, а риска и боклуците, за МАТРЯЛА.
Мнооооо умно !
26 Май 2018 12:55
Тая .....е пълна илюстрация на нашето положение. Защо не се затисне и никаква да не се обажда.
26 Май 2018 12:55
Според Дончева премиерът трябва да обясни за какво отива в Русия и какво иска да направи с АЕЦ"Белене", който "в понеделник е гьол, в сряда - обратното"


Т. Дончева яко се е объркАла! В понеделник сутрин е едно, а в понеделник на обед е точно обратното! За вечерта пък никой не може да познае какво ще бъде.
26 Май 2018 12:56
Борисов отива там (в Русия), за да не се обидят руснаците, защото и те са част от факторите, които го държат на власт

Опа! Пък има едни умно-красиви, които вярват, че Бойко е изцяло проект на руснаците. Тука поне "отговорността" е споделена.
26 Май 2018 13:02
Защо Дончева не се занимава с нейния си личен още по-голям гьол?
Занимава ни, щото от тоя гьол се носи квакане "САМО БОЙКО, ЕДИН Е БАЦИ И НЯМА ДРУГИ, УУУУ, а сега да го обясним на 80% по форумите като оплюем опозицията".

ГЕРБ си е банкянски култ и ще се спихне без Любимия Лидер.
26 Май 2018 13:10
Татянко 1 е както винаги на висота
26 Май 2018 14:04
Тая грамофонна плоча, представяна за политичка, не се ли изтърка?
-------------
Блогът на Генек

26 Май 2018 14:15
Както казва един колега по горе тази е точно отражение и типичен образ на българският политик.
Борисов в пола.
26 Май 2018 14:20
генек 26 Май 2018 14:04
Тая грамофонна плоча, представяна за политичка, не се ли изтърка?
Нова или изтъркана и плочата има необходимост от 'рънъта и агитационни материали ( не че има нужда от първото и накаква файда от второто! )
26 Май 2018 14:24
"Тишината в коалицията Дончева-Петков ще ражда безумия"
Цитат от новия вожд с бели хавлиени чорапи/НЕ зелени/ на АБВ - Манекен пис дьо фонтан оф Плиевень
26 Май 2018 16:21
Умно говори Дончева и казва верни неща.
Не съм гледал телевизионното й интервю, но се чудя дали са й задали въпроса как се чувства и ще продължи ли коалицията й с АБВ след избора на 'душманина" й Р Петков за лидер на първановата партийка?
26 Май 2018 17:03
Според Дончева премиерът трябва да обясни за какво отива в Русия

За билети, Танчеееее, за билети ! Ама ти не разбираш от футбол.... То от какво ли разбираш, я ?!?
26 Май 2018 17:26
Няма какво да обяснява ясни неща. С Шадравански са ситуационни партньори след като Позитания окончателно се изчисти от провинциалистите и е изцяло жълтопаветна. Тъй като са също толкова безидейни, колкото и котерията на Нинова скоро ще се прегърнат и с Гочиту за да водят обречената битка за завръщане в политиката. Доколкото изобщо има политика извън порциите в копанята.
26 Май 2018 19:36
Не разбирам Б. Борисов последно кой го командва руснаците или американците?
26 Май 2018 19:52
Япончик от Вашингтон ДС
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД