×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,719,627
Активни 431
Страници 15,096
За един ден 1,302,066

Болници алармират за намалени бюджети за април

 
Многопрофилните болници за активно лечение в Карлово, Гоце Делчев, Чирпан, Троян, Казанлък и др. са изпратили писма до Българския лекарски съюз (БЛС), в които сигнализират, че за дейността си през април са получили от НЗОК занижени и недостатъчни бюджети. Това се посочва в писмо от съсловната организация, изпратено до НЗОК, съобщава "Дарик" радио. В писмото от БЛС се настоява за преразглеждане и увеличаване на определените от НЗОК месечни стойности на болниците.

От БЛС допълват в писмото си, че според решение на Надзорния съвет на НЗОК от март, индикативните и месечните стойности за болниците за април трябва да са равни на отчетените и потвърдени за заплащане през март. По данни на НЗОК заплатената сума за март (за дейности, извършени през февруари) е била общо 151 531 618 лв.

"Предвид влизането в сила от 1 април на Националният рамков договор за медицински дейности и определените в него по-високи цени на някои клинични пътеки, така определените стойности според нас са недостатъчни. Считаме, че с действията си НЗОК отново създава условия за проява на недоволство от изпълнителите, въпреки постигнатите договорености в рамковия договор", се подчертава в писмото.
10
727
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
25 Май 2018 14:24
Червени къртици в бели престилки, пак реват за пари.......не се накрадоха и наядоха.....идва им края....бай Ставри чака по топлите места...
25 Май 2018 14:41
Приятел, казва се "черни души в бели престилки" по вашему
25 Май 2018 16:06
Многопрофилните болници за активно лечение в Карлово, Гоце Делчев, Чирпан, Троян, Казанлък и др. са изпратили писма до Българския лекарски съюз (БЛС), в които сигнализират, че за дейността си през април са получили от НЗОК занижени и недостатъчни бюджети.


Е, ще си избият разликата от пациентите.
25 Май 2018 16:44
Попаднах на невероятна реклама в Русия, свързана с българска болница. Преди последния абзац не става ясно, че това е реклама, а за корупцията на лекарската мафия у нас. Удивително убедително е написана. Кой в Русия ще вземе да търси това градче и то в България!

http://vestnik.club/gribeu/?utm_medium=120&utm_campaign=6&utm_content=2258641&utm_source=37&sid1=a9&sid2=3&vcode=f1zl747stp2titsb&lid=222&out_ids=&tr=bmV3cy1pbmZvLm9ubGluZS90cms%3D&https=0&ck=1


25 Май 2018 17:12
щастлив
25 Май 2018 16:44
Надявам се никой няма да се хване на една (най-меко казано) некоректна реклама. Кой знае защо напоследък " братушките" системно използват "город София" да пробутват всякакви мошеничества.
25 Май 2018 17:15
щастлив
25 Май 2018 16:44
ако се беше поогледал...
Людмила Ковалева, врач-дерматолог из областной больницы г. Kirchdorf: "Меня выкинули с работы и затравили, как собаку, когда вместо убивающих людей "пустышек" я попробовала выписывать пациентам с грибком ногтей работающее лекарство, полностью восстанавливающее ногти."

Натисни тук
Людмила Ковалева, врач-дерматолог из областной больницы Литвы: "Меня выкинули с работы и затравили, как собаку, когда вместо убивающих людей "пустышек" я попробовала выписывать пациентам с грибком ногтей работающее лекарство, полностью восстанавливающее ногти."

Натисни тук
Людмила Ковалева, врач-дерматолог из областной больницы Эстонии: "Меня выкинули с работы и затравили, как собаку, когда вместо убивающих людей "пустышек" я попробовала выписывать пациентам с грибком ногтей работающее лекарство, полностью восстанавливающее ногти."

Натисни тук
има ли нещо общо, а
25 Май 2018 17:16
Настрадавшаяся женщина-врач «Людмила Ковалёва» — это на самом деле Марина Валентиновна Соколова, врач-гастроэнтеролог того самого Питерского НИИ имени Кашкина. Правда, никакого отношения к грибковому лохотрону она не имеет, как и другие медики, выдаваемые за восторженных экспертов чудо-мазей.

Натисни тук
25 Май 2018 17:21
Идва ин края на докторите..
Скоро ще са ликвидирани като класа!

Врачи-отровители.

25 Май 2018 17:25
onsi
Фантастичен сте! Разкрихте мошеничката и оневинихте нашите лекари. Все пак, мисля че много хора вярват на фалшивите новини, а други - печелят от това.
Националната лотария ...
25 Май 2018 17:33
А аз алармирам за това, че болниците карат пациентите да подписват информирано съгласие, с което се отказват от престой. В противен случай отказват да ги лекуват. В същото време болните се водят там. Значи и болниците си получават мангизите, за които не са си мръднали пръста.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД