×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,719,522
Активни 446
Страници 14,991
За един ден 1,302,066

Аврамопулос: България трябва да бъде приета в Шенген

Комисарят похвали охраната на границата с Турция
 
България отлично охранява външната граница на ЕС с Турция и трябва да бъде приета в Шенген.Това е заявил еврокомисарят за миграцията и вътрешните работи Димитрис Аврамопулос по време на срещата си в София с премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.
Двамата са обсъдили напредъка в областта на миграционната реформа, както и борбата с тероризма и сътрудничеството в киберпространството.
Комисар Аврамопулос е в страната, за да участва в конференцията ЕС-САЩ в областта на правосъдието и вътрешните работи.
4
1099
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
23 Май 2018 12:39
Каква визия.
Каква мъдрост се крие в този премрежен поглед.
Поглед, вперен в бъдещето МУ.
На всички снимки от прецедателството МУ.
Специално отработена пред огледалото поза.
Колко труд, колко старание се е изисквало.
Ден и нощ.
Нема белотче, нема мачле.
И непрекъснато се е задавал въпроса - Огледалце, огледалце, я кажи, КОЙ е най-убав на свето?
Мммм?

23 Май 2018 13:23
Не не, няма нужда!
23 Май 2018 13:26
Поотпусна се малко. Имаше мачле с красив гол и още по-красива греда)
23 Май 2018 17:38
Целувките на Жан-Клод Юнкер ще се окажат отровни за Бойко Борисов. Борисов много разчиташе, че Юнкер, с когото го свързва политическо роднинство в семейството на ЕНП, ще изпълни поне едно от трите му големи желания, за да увенчае с нещо паметно третия си мандат: 1) Да му отвори път към Шенгенската зона; 2) Да го вкара в чакалнята на еврозоната; 3) Да го отърве от унизителния мониторинг, наложен на България от първия ден на членството й в ЕС заради корупция на високо равнище, организирана престъпност и дефектна съдебна система. От всички желания само третото изглежда изпълнимо.

България може да се изправи пред много болезнен избор, защото откакто Бойко Борисов е на власт, чуждестранните инвестиции изтъняха и еврофондовете останаха главната външна инвестиция, на която разчита икономиката й. Обяснението се търси обикновено не в калпавото управление на Бойко Борисов, а в икономическата криза, която съвпадна с първия му мандат. Логично е, че тя предизвика отдръпване на инвеститорите, които предпочетоха да се свият, за да намалят рисковете си. Но кризата си отиде, Борисов остана, а инвеститорите не се върнаха. Причината е, че българската икономическа среда е непривлекателна въпреки ниския си корпоративен данък. Тя плаши инвеститорите с двойното си правосъдие - едно, за близките до властта фирми, и друго, за всички останали. При всички търговски спорове има риск от "политическо вмешателство" в зависимост от наличието на политическа протекция.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД