×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,274,791
Активни 1,559
Страници 121,077
За един ден 1,302,066

Европейски избори през май догодина

Съветът на Европейския съюз реши, че следващите европейски избори ще се проведат в периода 23-26 май 2019 година, пише електронното издание New Europe.
Според Съвета по общи въпроси на ЕС, всички министри от 28-те страни-членки са се съгласили с датите след консултации с Европейския парламент. Тези дати прекъсват традицията, приета с Изборния закон от 1976 година, според който изборите за ЕП трябва да се проведат от четвъртък до неделя през първата пълна седмица на юни.
Законът обаче дава право на Съвета, по единодушно решение, да насрочи други дати, ако това бъде прието и от Европейския парламент.
В допълнение на това ЕП предложи 27 от 73-те депутатски места на Великобритания да бъдат разпределени между 14 други страни-членки, за да „се отразят демографските промени“, докато броят на представителите трябва да бъде намален от 751 до 705.
2
903
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
23 Май 2018 09:08

Периодът съвпада с трите почивни дни за 24.05. догодина (празникът се пада тогава в петък).

Познайте каква ще е избирателната активност у нас?
23 Май 2018 10:31
Избирателната активност у нас ще бъде 10%, а на следващите евроизбори – 0%, защото тогава вече няма да участваме! Да оставим EUtanic да потъва на спокойствие!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД