×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Три отбора в група В запазиха шанс за 1/8-финалите
Кирстен Нилсен била обградена от гневни клиенти, които викали "Срамота"
Facebook, Alphabet, Amazon, Netflix и Apple също се повишават
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,585,735
Активни 567
Страници 17,853
За един ден 1,302,066

КАТ започва акция "абитуриенти"

 
Снимка: БГНЕС

МВР въвежда строг контрол и организация за опазване на сигурността на абитуриентите, съобщи бтв. Тази година баловете ще бъдат от 23 до 30 май. В този период е предвидено засилено полицейско присъствие на сборните пунктове на абитуриентите, по маршрутите за придвижване и в районите на ресторантите.
„От МВР е създадена необходимата организация за обезпечаване на обществения ред, безопасността на движението и сигурността в районите на учебни заведения. Проведени са срещи с ръководствата на всички учебни заведения и с регионалните управления по образованието. Събрана е информация за местата, където ще се провеждат тържествата“, обясни Бойко Рановски, който е началник отдел „Пътна полиция“, ГДНП.
Всички мобилни камери на КАТ ще следят най-вече за неправилен превоз на абитуриенти, което е и най-честото нарушение. Проверки ще има за алкохол и наркотици. За неправилен превоз на абитуриенти глобата за шофьора е 50 лв. и 50 лв. за това, че вози пътник без колан. За самия абитуриент глобата също ще бъде 50 лв. Миналата година са санкционирани 400 души, отчитат от КАТ.
4
786
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
21 Май 2018 18:45
Абе, кога някой ще започне акция "катаджии" ? Имам идея, да им закачат на ревера но един микрофон, за да се следят разговорите им .
21 Май 2018 18:49
КАТ започва акция "абитуриенти"
а да поработят братя ушеви малко - нема ли? или от тия "акции" не им остава време?
21 Май 2018 19:02
В петък ще превозвам бабата на абитуриентката ама тя не може да виси на джама нито да се провре през люка на бегачката така че ни ма брига акцията на кат. А някой ще каже ли как се вика на гостите...на сватба са сватбари ама за абитуриент?
21 Май 2018 19:08
Миналата година са санкционирани 400 души, отчитат от КАТ.
Милите ми МИЛИционерчета, направо да ги ожалиш!
400 санкционирани, 400 пропуснати ползи!
Мъка ти казвам!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД