×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,699,759
Активни 1,529
Страници 131,877
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

От маса на маса

Някои живот си живеят, а ние - само от маса на маса. Няма как, тежка е короната на Балкански император, но Единствено Достойния трябва да я носи. "Борисов с маратон от срещи", не смогва на темпото придворният "Стандарт".

Онзи ден мнозина с право се притесниха, че от толкова тичане напред-назад из техпарка новият лидер на полуострова може да получи мускулна треска или - не дай боже - загуба на тегло! Челичен обаче е той!

"Вечерята на маса от картон, евролидерите се подписват на нея", донася новини от трапезарията "24 часа", а читателят вече отделя стомашни сокове като кучето на Павлов пред светофар. "Харчим 80 млн. лв. отгоре за хартиени чашки", зеленясва екологично и "Телеграф".

Ясно е, че след толкова целувки и прегръдки с Меркел и Мей всеки истински мъж огладнява и се нуждае от питателна храна. "Тръмп в менюто на евролидерите", сервира "Стандарт" стряскаща гозба, от една страна, пребогата на протеини, но от друга - потенциално отровна. Жив са го разкостили Дони, особено настървен е един негов адаш: "Като гледаме последните решения на Тръмп, някой дори може да си помисли - "С такива приятели не ти трябват врагове", захапа американския президент още в НДК председателят на Европейския съвет Доналд Туск".

То, аслъ, и на приятели много-много да нямаш вяра, че в тия вълчи времена не знаеш какво се крие под овчата кожа. "Атентаторите от Сарафово бяха дружелюбни и възпитани", разказва "Монитор" случки отпреди САЩ да си преместят амбасадата в Ерусалим (а в София откогааааа го преместиха посолството, че и отхапаха бая нещо от Южния парк... пак изпреварихме световните събития!). В дописката на "Труд" - "Атентатор не искал свинско, а сьомга", има прелюбопитни показания. Например, че хотелиерите от Равда "Андрееви разказаха, че на снимката в личната карта Рико бил с перука и шапка, а в Несебър ходел с къса коса и бил с тъмна кожа".

Ако прелитащият някога види лична карта на човек с перука и шапка, обещава мигом да се обади в полицията. Нищо че няма да има кой да поръчва от сьомгата.
1
1556
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Май 2018 21:05
"Тръмп в менюто на евролидерите", сервира "Стандарт" стряскаща гозба,
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД