:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Гарет Бейл и нелеп вратар осигуриха победата с 3:1 над "Ливърпул"
Силите на реда блокираха украинската столица
Пърформансът има за цел да припомни жестокостите срещу местното население при завладяването на острова от британците
Ким Чен Ун и Мун Дже Ин се виждат за втори път за месец
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,148,883
Активни 423
Страници 13,373
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Да изпълзим на припек

Читателю! Пий една студена вода и излез на слънце да си напечеш гърбината. Скромно, но в никакъв случай не и безплатно. Какво като са ни дадени от Създателя Бог, можем да си ги таксуваме. Така разсъждаваме посред пазарната ни икономика. А вестниците ни подкрепят разсъжденията. Например в "Телеграф" - "Слънцето влиза в сметката за парно". Ваш'та кожа недопечена! Сега ще видим откъде изгрява слънцето! "Слънцето може да вдигне сметката ни за парно, ако грее върху радиатора през лятото", продължава да ни шашка органът. Еволюционно и модерно звучи, но няма общо със соларните технологии, а с констативен протокол на вещо лице по дело на "Топлофикация" срещу дядо, който не ще да плаща сметка за апартамент, в който никой не живее от години. Според протокола - "Често се случва през летния сезон, когато отоплението на сградата не работи, поради интензивно греене върху радиатора алуминиевата планка, на която е закрепен уредът, да се нагрее и да симулира "работещ радиатор".

Още от ранни години ни учат, че всичко се плаща. Това си е документирано и в "Монитор" - "300 лева за решена матура с бръмбар в ухото". Имаше една книга - "Факел в ухото", има и филм - "Щурец в ухото". Факелът е в ухото на сефарадския евреин от Русе Елиас Канети, нобелист. Сигурно така си е взел матурата - не е имал бръмбар и си тикнал факел да разкъса мрака в душата му. Щурецът в ухото пък може да подскаже: "Бамо мравке, де така..."

За триста лева - бръмбар, диктовка и готова матура - по-изгодно звучи от слънце по радиатора... Ами купи си щори бе, будала!

Матурата добре, ама след нея идват големите трудности. 1, 2, 3...! И не дай боже да си по-родолюбив и креативен български младеж. Като един, дето намислил да дойде на изпращането в училище с "Калашников" - бутафорен, ама колкото да го арестуват - свършил работа. Както си щъкал автоматчикът, дошли нинджите от МВР и - в кауша ("24 часа").

Дали са го вързали за радиатора в районното?
1066
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД