×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,699,814
Активни 1,530
Страници 131,932
За един ден 1,302,066

"Фейсбук" спря 200 приложения заради измами с лични данни

Марк Зукърбърг
Социалната мрежа "Фейсбук" временно спря около 200 приложения заради обвиненията за злоупотреби с лични данни, извършвани от консултантската компания "Кеймбридж Аналитика", предадоха информационните агенции. Смята се, че до 2.7 млн. европейци са станали жертва на подобни измами. След като беше разкрито, че "Кеймбридж Аналитика" неправомерно е използвала данните на милиони потребители на "Фейсбук", създателят на социалната мрежа Марк Зукърбърг обяви, че ще бъде направено разследване и проверка на външните приложения. Проверени са хиляди приложения е около 200 са временно спрени, за да се направи по-задълбочен анализ.

Междувременно стана ясно, че десетки служители на "Гугъл" са напуснали работа в знак на протест срещу участието на компанията в проекта Maven - спорна военна програма за използване на изкуствен интелект, съобщи тв каналът "Фокс нюз". Много от тях имали етични съображения, свързани с използването на изкуствен интелект за подобряване работата на безпилотни самолети. През април над 3000 служители на "Гугъл" се подписаха под писмо, в което настояват технологичният гигант да се оттегли от Maven.
775
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД