×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,922,230
Активни 1,019
Страници 80,924
За един ден 1,302,066

Обявен е и конкурс за сонет на името на Лъчезар Станчев

Лъчезар Станчев
Българските поети ще мерят сили и в конкурс за тази свръхкласическа форма, обявиха организаторите от Фондация "Лъчезар Станчев" и Община Вършец. Конкурсът е анонимен. За участие авторите трябва да изпратят до 11 юли 2018 г. през електронна поща един свой непубликуван сонет - от свое име или чрез псевдоним. Приемат се творби в различни вариации на формата сонет, както и опити за модернизиране на формата. Подробности и адрес за изпращане могат да се намерят на сайта SLANCE.EU. Първата награда е 400 лева и грамота, а наградените творби ще бъдат публикувани. Награждаването ще е на 3 август 2018 г. като част от програмата на Празника на курорта Вършец.

Лъчезар Станчев - по-млад приятел на Елин Пелин, е известен с някои станали песенни хитове стихотворения като "Усмивката", с активността си в Българския ПЕН клуб и с брилянтни преводи от френски и руски.

582
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД