×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той е имал ключова роля в срещата между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур
Целта била да се избягват задръстванията
Съжаляваме за резултата от състоялото се гласуване, обяви официално Москва
Новата заплаха на американския президент се отнася до европейските автомобили
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,876,005
Активни 1,393
Страници 34,699
За един ден 1,302,066

630 екипа обикалят селата без районно МВР

 
Регистрираните престъпления в селата са 4 969, а най-много престъпления са регистрирани в София-град - 769. Това обяви силовият министър Валентин Радев на редовния си месечен брифинг в Министерство на вътрешните работи (МВР) по отношение на престъпленията, които се извършват в малките населени места.

Създадени са общо 630 мобилни екипа, които обикалят селата. Направени са 1 586 посещения в 1 233 населени места, в които няма постоянно полицейско присъствие, предаде news.bg Получени са общо 818 сигнала. 25% от получените сигнали са от компетентността на други институции според данните на МВР.

МВР шефът посочи, че най-много сигнали за посещение на мобилните екипи са направени от Монтана, Сливен, Пловдив и Добрич.

Сигналите от компетентността на МВР са за извършени престъпления, нарушения на закона за движение по пътищата, както и за нарушения на обществения ред. Последните са за нарушаване на нощната тишина и проблеми с лица от ромски произход - 136 сигнала.

По отношение на пропуснатата проверката на аерогарата, Радев отговори, че скоро ще публикува информация, с която да стане ясно кой е виновен и защо е възникнала тази ситуация. "Взели сме си бележка и сме засилили полицейските екипи на летището", допълни той.
Младен Маринов, главен секретар на МВР, посочи, че продължава да се работи за откриване на избягалите престъпници от Централния софийски затвор.
9
1100
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
26 Април 2018 18:45
Туй за МВР. А аз ся за КАТ:

От 8 часа сабале кръстосвам София от Исток на Запат и от Север на Юк – така се наложи / / - и видях наяве само двама КАТ-аджии срещу магазин „Джъмбо” на пътя за Варна да размахват гордо палки и да спират чать-пать коли. А наоколо гъмжеше от нарушения, а и май камери никъде нямаше.

Но ми подшушнаха под сурдинка / /, че имало и други, които се криели под мостовете със стария номер „А ся ко праиме?”, щото в града нямало достатъчно храсти.

Звучи като виц, но всъщност е голата истина. Кьорав КАТ-аджия не мойш да видиш в тоа двумилионен град!!!
26 Април 2018 19:23
630 екипа с 1 586 посещения в 1 233 населени места, това прави средно по 2 посещения на екип в две места.
Тези са се спукали от работа! Еваларката на министъра, толкова въздухарско и предишната - Бъчварова, не би могла да се изцепи!
26 Април 2018 21:37
По важно е да разберем каква работа са свършили тези екипи за всяко от двете си посещения в тези населени места!Щото ако е за едното гледане то и ние ги виждаме нередностите но не сме оправомощени да взимаме отношение по тях.
26 Април 2018 21:56
Ммм даа,
Аз се чудя защо тази седмица няма никой спрял в зелената площ , до оградата ми.
Значи може.Благодаря.
26 Април 2018 22:00
Таа зелена площ теоретично е тротоар.
И сто процента тия посещения шсъ причината, шъ знайш.
26 Април 2018 22:25
Ей,министъра,пич,да знаеш че тези мобилни екипи дето си пратил и идея си нямат къде са,особено в северозапада.Ходят като мухи без глави.Нито знаят познават криминалните,нито пък контингента ги взема на сериозно,щото знае,че те не знаят.Ама карай,едни пари ще похарчиш за P.R. на правителството
26 Април 2018 22:41
.
26 Април 2018 22:59
Таа зелена площ теоретично е тротоар.
И сто процента тия посещения шсъ причината, шъ знайш.


Да де , тротоар до оградата ми ,с плочки на 50 години , после зелената площ и пътя.
Отсреща е входа към градината на ресторанта и редовно си спираха на една педя от оградата ми, по 2,3 коли , естествено с неплатени данъци . . .
Изтръпвам всеки път , като палят дали няма да ми съборят дувара , че се е наклонил
27 Април 2018 14:25
По важно е да разберем каква работа са свършили тези екипи за всяко от двете си посещения в тези населени места!

Същата работа, каквато свършват подавайки за подпис протокол за предупреждение на потърпевш от криминално деяние - никаква!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД