:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Щетите от пожара във влака на гара Коньово са за 280 000 лв.

 
Щетите от инцидента на гара Коньово са за около 280 000 лв., вагоните са застраховани. Това каза Пламен Пешаров, управител на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД на заседание на транспортната комисия в НС, предаде БГНЕС.

Преди дни избухна пожар в бързия влак от София за Бургас на гара Коньово край Нова Загора. Запалил се беше третият вагон. Огънят е забелязан от превозните служители при влизането на композицията в гара Коньово.

Служителите са реагирали своевременно като веднага са евакуирали хората от влака. Националният железопътен превозвач осигури превоз с автобуси за своите клиенти до Бургас.

Пламен Пешаров подчерта днес, че по отношение на безопасността няма никакъв компромис. Той каза това на заседанието на транспортната комисия в парламента. На него депутатите питаха и за инцидента от петък.

Зам.-министърът на транспорта Велик Занчев припомни, че се палят 3-и и 4-и вагон в състава на влака София – Бургас. Той подчерта, че огънят тръгва от областта, където се е намирала тоалетната, тъй като имало силен вятър и прераснала и в четвъртия вагон.

1
944
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Април 2018 19:16
Искайте от британския посланник да ги възстанови!
Каква паплач са това британците ей, не изгонихме руски депутат и веднага ни запалиха влака! Хубаво че се разминахме без жертви, британските служби много народ изгориха в Русия.....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД