:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
В момента се пращали такива на вписаните на военен отчет резервисти
Македония обещава да запази мраморната плоча от храма "Рождество на Пресвета Богородица"
СТАТИСТИКИ
Общо 373,213,741
Активни 1,595
Страници 109,836
За един ден 1,302,066

Инспекцията по труда се сезира за неизплатени заплати в телевизия BiT

По повод информацията за забавени възнаграждения в Би Ай Телевизия, Инспекцията по труда информира, че в Агенцията няма постъпили сигнали от работници и служители. ИА ГИТ се е самосезирала по публикации в медиите и естартирана проверка.
При проверката, освен за неизплатени възнаграждения, ще се проверява и дали към момента на прехвърлянето на дружеството собствениците са имали задължения към работещите в телевизията. Това зависи от факта дали възнагражденията за януари са били дължими тогава.Ако се установи, че дружеството е прехвърлено в нарушение на закона – на базата на подадена от бившите собственици декларация с невярно съдържание за липса на задължения, ИА ГИТ ще се възползва от правомощията си да информира прокуратурата.
2
1193
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
14 Март 2018 14:10
Тази тема е по-маловажна от другата тема: Къде ще работят тия журналисти, които искат явно, открито и без чадър да казват истината такава, каквато те я виждат ?
Заплатите са бошлаф, мижи да те лажем.
14 Март 2018 20:33
Как къде ще работят?
Ще берат нарциси във Великобритания.
Няма тука да робуват, я!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД