:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
В момента се пращали такива на вписаните на военен отчет резервисти
Македония обещава да запази мраморната плоча от храма "Рождество на Пресвета Богородица"
СТАТИСТИКИ
Общо 373,212,842
Активни 1,611
Страници 108,937
За един ден 1,302,066

Парламентът гласува освобождаването на зам.шефа на комисията за контрол на СРС

 
Парламентът ще гласува тази седмица предложението на комисията за контрол над службите за сигурност и използването на специалните разузнавателни средства (СРС) мандатът на Георги Гатев като член и заместник -председател на Бюрото за контрол на подслушванията да бъде прекратен. Основанието - че му е отнет достъпът до класифицирана информация, а без такъв той не може да бъде член на бюрото. Миналата седмица комисията взе това решение с гласовете на депутатите от управляващото мнозинство, а депутатите от БСП се въздържаха. Офанзивата срещу Георги Гатев започна през лятото на 2017 г. след съобщение на прокуратурата, че според справка на ДАНС Георги Гатев съдействал на трима обвиняеми магистрати да подадат в бюрото заявления за проверка дали са подслушвани незаконно.
1
715
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Март 2018 09:06
Георги Гатев съдействал на трима обвиняеми магистрати да подадат в бюрото заявления за проверка дали са подслушвани незаконно.

Къде отиде "Човек за човека е брат!"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД