×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
СТАТИСТИКИ
Общо 385,250,719
Активни 1,189
Страници 97,005
За един ден 1,302,066

Парламентът гласува освобождаването на зам.шефа на комисията за контрол на СРС

 
Парламентът ще гласува тази седмица предложението на комисията за контрол над службите за сигурност и използването на специалните разузнавателни средства (СРС) мандатът на Георги Гатев като член и заместник -председател на Бюрото за контрол на подслушванията да бъде прекратен. Основанието - че му е отнет достъпът до класифицирана информация, а без такъв той не може да бъде член на бюрото. Миналата седмица комисията взе това решение с гласовете на депутатите от управляващото мнозинство, а депутатите от БСП се въздържаха. Офанзивата срещу Георги Гатев започна през лятото на 2017 г. след съобщение на прокуратурата, че според справка на ДАНС Георги Гатев съдействал на трима обвиняеми магистрати да подадат в бюрото заявления за проверка дали са подслушвани незаконно.
1
766
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Март 2018 09:06
Георги Гатев съдействал на трима обвиняеми магистрати да подадат в бюрото заявления за проверка дали са подслушвани незаконно.

Къде отиде "Човек за човека е брат!"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД