×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
По същото време там е бил и зетят на Тръмп и то в качеството на президентски съветник
Левицата губи депутати в навечерието на вота на недоверие
Виена ще направи това по време на председателството си на Съвета на ЕС
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,988,321
Активни 1,261
Страници 40,362
За един ден 1,302,066

Вик-Видин определи водата в Брегово като годна за пиене, но изключи помпена станция

В късните часове на вторник ВиК-Видин обяви питейната вода в бедстващата община Брегова като годна за консумация, но пък изключи една от помпените станции, захранващи градчето. Съоръжението бе изведено от действие с мотив "технически съображения" - възможно било късо съединение. Институциите увериха, че водоподаването към хората няма да бъде нарушено.
Именно с качеството на водата е свързан основният страх на жителите на малката община. Мнозина от тях се опасяват, че придошлата река Тимок носи замърсена с метали вода от сръбския участък, като опасни количества могат да проникнат във водопровода чрез залетите помпени станции. Няколко министри отхвърлиха категорично опасенията, че водата не е годна за пиене.
498
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД